donem impuls a l'emprenedor!

Ets pime i tens un projecte d'internacionalització, expansió, innovació que requereix finançament addicional? Inscriu-te al Foro Capital Pymes

14/05/2014 13:51

Bizbarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms que tindrà lloc el proper 4 de juny, acollirà el Fòrum Capital Pimes. Està obert el procés de selecció de 12 pimes que tindran l'oportunitat de finançar els seus projectes a través d'inversors que aportin capital per als seus projectes de creixement, innovació o internacionalització.

Bizbarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms de Fira de Barcelona, acollirà el dia 4 de juny la propera edició del Fòrum Capital Pimes, una trobada que posarà en contacte a pimes amb plans d'expansió a la recerca de capital ia inversors privats amb interès a invertir en aquest tipus d'empreses. I és que l'ampliació de capital mitjançant aportació d'inversors és una alternativa al finançament bancari perquè les empreses puguin tirar endavant els seus projectes de creixement.

Dins d'aquest marc, i amb l'objectiu d'atreure empreses consolidades i ben posicionades en el mercat que necessiten ampliar el seu capital social, Bizbarcelona incorpora el Fòrum Capital Pimes en el seu programa d'activitats adreçat a les petites i mitjanes empreses.

En aquests moments, Fòrum Capital Pimes té obert el procés de selecció que donarà a dotze pimes espanyoles l'oportunitat de presentar la seva proposta a més de 60 representants de fons de capital risc, banca corporativa, family offices i altres inversors privats nacionals i internacionals disposats a invertir en els seus negocis.

El Fòrum Capital Pimes Bizbarcelona se celebrarà el dia 4 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona en el transcurs d'un acte privat amb l'assistència únicament de les empreses que presentin els seus projectes i els inversors prèviament acreditats.

Per a qui?

Està obert a totes les empreses de trajectòria superior als cinc anys, amb facturació a partir dels 2 milions d'euros i que tinguin un projecte de creixement, innovació o internacionalització per al que requereixin ampliar capital.

Les empreses seleccionades podran presentar els seus projectes a més de 60 representants de fons de capital risc, banca corporativa, 'family offices' i altres inversors privats nacionals i internacionals disposats a invertir en els seus negocis.

Sol·licituds

Les empreses que desitgen participar en el Fòrum Capital Pimes poden presentar la seva sol·licitud fins al 16 de maig. Inscripcions

Biz Barcelona

Bizbarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms que organitzen Fira de Barcelona i Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, ha incorporat al Fòrum Capital Pimes per facilitar alternatives al finançament bancari.

El saló, que se celebra cada any al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, tindrà lloc aquesta edició els dies 4 i 5 de juny, i manté el seu format que combina la mostra comercial amb conferències.

Bizbarcelona té com a principal objectiu impulsar l'emprenedoria i l'activitat de les petites i mitjanes empreses com a generadores de creixement econòmic i ocupació.

 

Enllaços relacionats

Foro Capital Pyme

BizBarcelona

 

Veure totes les notícies