donem impuls a l'emprenedor!

"Surt de l’atur comprant una empresa”, sessió informativa online per conèixer Reempresa com a opció d’ocupabilitat

18/05/2021 13:54

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner unt amb el Centre Reempresa organitza el pròxim 28 de maig de 2021 a les 12.00h la Jornada “Surt de l’atur comprant una empresa”, sessió informativa online per conèixer Reempresa, mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya.

L'objectiu d’aquesta jornada "Surt de l’atur comprant una empresa” és donar a conèixer a persones reemprenedores en situació d’atur l'emprenedoria i la compra d’una empresa a través de Reempresa com a opció a l'ocupabilitat. En aquesta sessió s’ajudarà a identificar les habilitats emprenedores els participants, i es donaran a conèixer quins recursos tenen al seu abast les persones aturades per comprar una empresa.

El Centre de Reempresa de Catalunya és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (http://www.reempresa.org). És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació.

Troba l’empresa que busques a la pàgina web de Reempresa.

El proper 28  de maig de 2021 a les 12.00h participa en la jornada i t'explicarem com et podem ajudar a trobar l’empresa que s’adapta a les teves necessitats i quins recursos tens per la seva adquisició.

T’interessa?

La sessió és gratuïta i t’hi pots inscriure a través del següent formulari. Per més informació contacteu al telèfon 93 775 31 01 o per correu electrònic moliempresa@martorell.cat

Enllaç de connexió a la sessió


Obtindràs més informació sobre Reempresa al web www.reempresa.org


Jornada Reempresa "Surt de l’atur comprant una empresa”

Veure totes les notícies