donem impuls a l'emprenedor!

Martorell cerca joves per formar com AGENTS TIC, i donar suport digital a la ciutadania i al comerç

10/06/2021 08:27

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner cerca 15 joves per formar com Agents TIC dins el nou projecte MARTORELL DIGITAL HELP, programa integral de formació i d'inserció laboral destinat a millorar l'ocupabilitat de les persones joves en situació d'atur del municipi de Martorell que tenen un perfil professional i/o acadèmic Baix i que mostrin interès a orientar-se laboralment cap al sector de les noves tecnologies i la digitalització.

Aquest innovador programa, que es posarà en marxa al mes de juliol, ofereix la formació i possible inserció laboral a joves aturats del nostre municipi, que tindran l’oportunitat de formar-se com AGENTS TIC i treballar per donar suport digital a la ciutadania i al petit comerç local.

El projecte, ideat davant la situació generada amb la pandèmia de la Covid-19 que va aflorar les necessitats urgents de capacitar digitalment tant a la ciutadania com al petit comerç, vol respondre també a un doble problema econòmic i social, d'una banda el dels joves en risc d'exclusió laboral que ni estudien ni treballen, i d'altra el de la dificultat de les empreses per cobrir llocs de feina en el sector TIC, formant un grup de joves com a "Agents TIC" que puguin ajudar a millorar  les competències digitals de la ciutadania  i  de la petita i mitjana empresa, per tal que ningú es quedi enrere en aquesta digitalització de "xoc" que ha provocat la pandèmia.

MARTORELL DIGITAL HELP vol incidir en l'atur juvenil i alhora aflorar aquest talent jove que és capaç d'implicar-se en la societat i aportar els seus coneixements per millorar el seu benestar donant suport a la seva comunitat.

Les persones interessades a participar en aquest programa han de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, empadronades o vinculades a Martorell i interès per orientar-se laboralment cap al sector de les noves tecnologies i la digitalització.

Els participants realitzaran durant el mes de juliol una formació de 50 h en "Competències Digitals"  al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner que millorarà l’ocupabilitat dels alumnes i els hi permetrà posteriorment treballar com Agents TIC per l’Ajuntament de Martorell donat suport digital a la ciutadania i al petit comerç de Martorell.

El programa formatiu consta de diferents mòduls en els quals es treballaran les habilitats socials i comunicatives i la capacitació TIC dels alumnes amb un posterior seguiment pedagògic i de tutorització.

Sessió informativa i Inscripcions 

El proper dia 18 de juny de 2021 a les 10.30 h es realitza la sessió informativa del programa on s’informarà detalladament.
Les inscripcions al programa s'efectuaran a través del lloc web www.moliempresa.cat omplint aquest senzill formulari en línea: FORMULARI INSCRIPCIÓ FORMACIÓ MARTORELL DIGITAL HELP

També es poden adreçar, de dilluns a divendres, entre les 10 i les 13.30 h, al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (Camí del Riu, s/n • 08760 Martorell • Tel. 93 775 31 01 • moliempresa@martorell.cat  o 630 88 45 28)

Veure totes les notícies