donem impuls a l'emprenedor!

La Fira del Comerç i Medieval torna dos anys després amb una setantena de parades

15/06/2021 10:16

La rambla de Les Bòbiles ha acollit aquest cap de setmana la Fira del Comerç i Medieval, dos anys després de la seva última edició. La primera celebra la 15a edició i la segona l’11a, sortint al carrer per oferir tota mena productes i activitats. Des de les 10.00h i fins les 20.00h, una setantena de paradistes seguirà mostrant els seus productes en una de les cites comercials més seguides dins l’agenda martorellenca.

Unes 30 parades de negocis martorellencs han omplert la rambla de Les Bòbiles, amb productes tèxtils, esportius, ofera immobiliària o culturals. Després del primer tastet durant la Fira de La Primavera, la primera cita de l’any en què van sortir al carrer, els comerciants, sota la direcció de l’associació Nou Martorell, han tornat a exposar els seu gènere al públic, que podrà seguir comprant durant tota la tarda i fins el tancament.

En aquest sentit, dos dels propietàris presents a la fira, Ana Maria Blanco (Calçats Blanco) i Xavi Borrell (La Secre), han coincidit a destacar que l’afluència de públic ha estat molt bona malgrat les altes temperatures i creuen que fires com la d’avui són una bona oportunitat per “tornar a la normalitat”.

El president de Nou Martorell, Marc Casasayas, ha exposat que el públic està apropnat-s’hi amb ganes i creu que durant la tarda acabaran d’arrodonir una de les primeres jornades massives de compres aquest any.

 

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies