donem impuls a l'emprenedor!

El Molí Empresa organitza dimecres una sessió informativa del programa ‘Joves en Pràctiques’

06/07/2021 09:54

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell organitza aquest proper dimecres, 7 de juliol, a les 10.30h, una sessió informativa per als inscrits al programa ‘Joves en Pràctiques’. Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el programa cerca cinc joves, d’entre 18 i 29 anys, beneficiaris de la Garantia Juvenil per treballar durant sis mesos a diferents departaments de l’Ajuntament.

Els cinc joves que passin el procés de selecció, que es farà abans del 30 de setembre, seran contractats a jornada completa per prestar els seus serveis sota la modalitat de pràctiques remunerades. Hauran de ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en practiques, i no haver participat en les convocatòries 2019 i 2020.

La finalitat del ‘Joves en Pràctiques’, explica la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles, és que “puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral”. El programa vol “que desenvolupin una primera experiència amb el món del treball per poder sortir al mercat i adquirir una feina a alguna empresa de l’entorn”, evitant la seva marxa a l’estranger davant la manca d’oportunitats, explica la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles.

Aquesta és la sisena edició d’aquest programa. Durant l’any 2016, un total de 10 joves beneficiaris van tenir un contracte de pràctiques a l’Ajuntament de Martorell, en l’edició 2017 es van beneficiar cinc joves i en la de 2018 cinc joves més. En la darrera edició, es va sol·licitar la subvenció per a cinc joves i finalment es va concedir la subvenció per a un.

Les inscripcions romanen obertes i els joves interessats han de formalitzar-la a través del formulari o es poden posar en contacte amb el Centre de Promoció Econòmica trucant al 93 775 31 01, per Whastapp al 630 88 45 28 o per mail a dfernandez@martorell.cat.

Veure totes les notícies