donem impuls a l'emprenedor!

Es limita tota activitat fins a les 0.30h i les trobades fins a 10 persones

13/07/2021 13:17

La Generalitat ha anunciat aquest dilluns noves mesures de contenció davant l’augment de casos de coronavirus. Totes les activitats han de finalitzar a dos quarts d’una de la matinada. Les trobades socials hauran de ser de 10 persones com a màxim. Les noves mesures entraran en vigor demà o demà passat, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya validi la limitació de persones a les trobades.

ota activitat haurà d’estar tancada a dos quarts d’una de la matinada. Pel què fa a la restauració, a aquesta hora ja hauran d’haver recollit per tancar i també haurà d’acabar el servei a domicili.

En el cas dels esdeveniments culturals, es permetran aquells on el públic estigui. La distància en aquests actes ha de ser de 2,5 metres perimetrals.

Sobre la limitació del nombre de persones, no se’n podran trobar més de 10 en cap àmbit, ni públic ni privat, ni en interior ni en exteriors, llevat que es tracti d’aquelles amb qui estem convivint. No es pot menjar ni beure a la via pública, exceptuant els àpats en el marc d’activitats escolars.

El Govern també recomana als ajuntaments que limitin l’accés a parcs, platges i altres espais públics exteriors entre dos quarts d’una de la matinada i les sis del matí.

Sobre les restriccions en casaments i altres cerimònies civils i religioses, es manté l’aforament al 70%. Es manté el límit de sis persones per taula a l’interior i 10 a l’exterior. No es permet el ball i s’haurà d’acabar a les 0.30h.

 

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies