donem impuls a l'emprenedor!

La Formació Ocupacional d’enguany (FOAP 2020) ofereix formació complementària d’informàtica i xarxes socials per a la recerca de feina

31/08/2021 12:48

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, està impartint enguany cinc certificats de professionalitat de Formació Ocupacional i inicia al mes d’octubre la formació complementària optativa de caràcter transversal dins la convocatòria FOAP 2020 atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i adreçats a persones en situació d'atur.

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2020, des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, enguany s’estan impartint les següents especialitats formatives CP "Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials" (490 h), CP "Activitats auxiliars de Magatzem" (250 ho) , CP “Activitats auxiliars de comerç” (310 h),  CP "Confecció i publicació de pàgines web"  (600 h) i CP "Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals" (270 h). Els cursos es van iniciar al mes de febrer amb el CP "Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials" i durant aquest 2021 s’han anat impartint la resta d’especialitats.

Durant aquest mes de setembre el Molí Fariner continuarà la formació ocupacional (FOAP20) amb el darrer certificat de professionalitat "Confecció i publicació de pàgines web", i la finalització del mòdul de pràctiques d’alguns dels certificats de professionalitat impartits.  Per completar la Formació Ocupacional 2020-21, al mes d’octubre s’iniciaran de manera presencial els dos cursos de formació complementària optativa de caràcter transversal emmarcats en aquesta convocatòria FOAP 2020, "Alfabetització informàtica: Informàtica i internet" (25 h) i "Creació i gestió de la marca personal i xarxes socials en la cerca d’ocupació" (35 h). Enguany aquestes formacions complementàries estan obertes a qualsevol persona preferentment en situació d’atur interessada en aquests àmbits, no només als alumnes participants en la formació ocupacional.

El curs "Creació i gestió de la marca personal i xarxes socials en la cerca d’ocupació", de 35 hores, s’impartirà els dies 5, 7, 14, 18, 20, 22 i 25 d'octubre de 2021, de 9.00 h a 14.00 h a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. Aquesta formació es divideix en dos mòduls “Marca Personal” i “Xarxes socials per gestionar la marca personal”, amb l’objectiu  d’aprendre a crear o a revisar la Marca Personal per projectar una imatge, capacitats i personalitat, en les diferents xarxes socials a fi de facilitar la inserció laboral o la millora de l’ocupabilitat de l’alumne.

La darrera formació programada "Alfabetització informàtica: Informàtica i internet" es realitzarà els dies 6, 8, 13, 15 i 19 d'octubre de 2021 de 9.00 h a 14.00 h, amb una durada total de 25 hores, dividida en dos mòduls “Iniciació a la informàtica” i “Internet: protocols, serveis i aplicacions”. L’objectiu principal d’aquest curs és obtenir i processar informació en un ordinador, utilitzant les funcions bàsiques de les aplicacions informàtiques d’oficina i dels serveis i protocols propis d’una xarxa Intranet/Internet: world wide web, correu electrònic, videoconferències, fòrums de discussió i xerrades.

Inscripcions

Les persones interessades han d’omplir el formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE seleccionar la formació, o trucar al tel. 93 775 31 01 o adreçar-se a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell)

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

www.moliempresa.cat

Veure totes les notícies