donem impuls a l'emprenedor!

Rematada final d’estiu aquest diumenge al Forastock de Nou Martorell

03/09/2021 12:43

L’Associació per a la Promoció del Comerç i dels Serveis Nou Martorell celebra aquest diumenge, 5 de setembre, una nova edició del Forastock. De 10.00 a 20.00h, la rambla de Les Bòbiles es transformarà en un gran aparador amb tota mena d’estocs de la temporada d’estiu a preus molt rebaixats.

El Forastock esdevé una bona oportunitat per als clients de trobar gangues d’última hora, i per als comerciants de deslliurar-se de les restes de temporada i fer lloc al nou mostrari d’hivern. L’edició d’aquest diumenge comptarà amb més d’una quarantena de parades, entre botigues locals i artesans d’arreu, segons ha avançat el president de Nou Martorell, Marc Casasayas.

Els organitzadors demanen als visitants que mantinguin la distància social recomanada per les autoritats sanitàries, que facin ús de la mascareta i utilitzin els dispensadors de gel hidroalcohòlic que hi instal·laran al llarg de la fira. “Si hi ha molta aglomeració de gent hi tancarem els accessos, però és prou espaiós i l’experiència d’altres fires en pandèmia ha estat tot un èxit”, afirma Casasayas.

L’esdeveniment comercial convida a fer un volt per la rambla mentre socialitzem, planifiquem les compres i ens deixem sorprendre per les ofertes en roba, sabates, material esportiu, infantil i escolar, tendals d’alimentació, automoció i serveis diversos.

 

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies