donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell contracta a 6 persones en situació d’atur dins el projecte “Treball als Barris 2021”

12/11/2021 13:47

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha posat en marxa aquestes setmanes nous plans d’ocupació municipal, en el marc del projecte “Treball als Barris 2021”, que dóna feina a 6 persones en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

La Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu ha atorgat a l’Ajuntament de Martorell una subvenció per la realització d’accions emmarcades en el "Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris".

Els usuaris del nou pla d’ocupació han començat a treballar el 11 de novembre i durant 6 mesos, fins al 10 de maig de 2022, prestaran els seus serveis amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, executant realitzant actuacions del Projecte “Millora de l’espai públic i neteja d´espais oberts i edificis del barri de la Vila”.

Els llocs de treball que s’han cobert són 3 netejadors/es i 3 jardiners/es.

Els 6 usuaris dels nous plans d’ocupació han començat a treballar aquesta setmana després de realitzar  la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals impartida aquests dijous a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Projecte “Treball als barris” 2021 • Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

El projecte “Treball als Barris“ es tracta d’un dispositiu de suport programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col•lectius amb dificultats d’inserció integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila de Martorell.

L’objectiu dels plans d’ocupació emmarcats en aquest programa és que les persones contractades puguin adquirir i/o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila de Martorell.

 

Veure totes les notícies