donem impuls a l'emprenedor!

[AUTÒNOMS I EMPRESES] Obert tràmit per sol•licitar la subvenció per al foment de la contractació de joves

31/12/2021 10:39

A partir d’avui 31 de desembre i fins el 31 de març a les 15:00h. es podrà tramitar la sol•licitud de la subvenció per al foment de la contractació de persones joves i per la contractació en pràctiques de persones joves de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest ajut es vol afavorir l'ocupabilitat de les persones joves que, tot i haver obtingut una titulació reglada o professionalitzadora que les habiliten per accedir al mercat de treball, constitueixen un dels col•lectius amb una taxa d'atur més elevada.
Per aquest motiu, des del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions públiques destinades a fomentar la contractació de persones joves en situació d'atur per impulsar a més a més, la reactivació del teixit empresarial de Catalunya.

 

BENEFICIARIS

 

Per a persones físiques o jurídiques privades, les cooperatives de treball associat i les comunitats de bens amb capacitat per subscriure, com empresàries, un contracte de treball, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya.

 

IMPORT

 

La quantia del mòdul econòmic mensual és de 1.473,71 euros. En conseqüència, la subvenció de les contractacions previstes en aquesta Resolució és de 17.684,52 euros per a un contracte de 12 mesos.

 

TERMINI PRESENTACIÓ

 

Fins el 31 de març de 2022 a les 15:00h.

 

TRÀMIT DE LA SOL•LICITUD:

Subvencions per al foment de la contractació de persones joves en situació d'atur

Subvencions per al foment a la contractació en pràctiques de persones joves en situació d’atur

Veure totes les notícies