donem impuls a l'emprenedor!

[AUTÒNOMS I EMPRESES] Obre la convocatòria de la Subvenció al foment de la contractació de persones de 30 o més anys

07/01/2022 10:14

Queda oberta la convocatòria de la subvenció al foment de la contractació de persones desocupades de 30 i més anys i es podrà tramitar la sol·licitud a partir del 10 de gener a les 9:00h. fins al 31 de maig a les 15:00h.

Aquesta subvenció vol fomentar la contractació de persones de 30 o més anys desocupades inscrites al SOC com a DONO. Subvencionables contractes indefinits i els contractes temporals amb una durada mínima de 12 mesos a temps complert.

 

BENEFICIARIS

 

  • Entitats sense ànim de lucre (incloent les associacions i fundacions).
  • Cooperatives de treball associat.
  • Persones físiques o jurídiques privades, i les comunitats de béns, amb capacitat per subscriure, com empresàries, un contracte de treball.

(Constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya.)

 

IMPORT

 

  • Quantia del mòdul econòmic mensual de 1.473,71€.

 

REQUISITS

 

  • Persones en situació de desocupació de 45 anys o més.
  • Persones desocupades de 30 anys i més, si són dones o persones desocupades de llarga durada. S'entén per persona aturada de llarga durada la persona demandant d’ocupació, en situació de desocupació o no donada d’alta a la Seguretat Social un mínim de 12 mesos, continuats o no, durant els darrers 18 mesos anteriors a la contractació laboral objecte de la sol·licitud.

 

TERMINI PRESENTACIÓ

 

  • Es podrà tramitar la sol•licitud a partir del 10 de gener a les 9:00h fins el 31 de maig a les 15:00h.

 

INFORMACIÓ I TRÀMIT

 

Resolució on s’obre la convocatòria per la concessió de subvencions destinades a la contractació de persones desocupades de 30 anys i més

ORDRE EMT/214/2021, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions de foment de l'ocupació i de la contractació de persones en situació d'atur.

TRAMITACIÓ DE LA SUBVENCIÓ

Veure totes les notícies