donem impuls a l'emprenedor!

Lliurats nous ajuts a empreses de Martorell per contractar persones aturades

21/01/2022 19:01

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, han lliurat aquest matí quatre noves subvencions per a la contractació de persones aturades a Martorell. Les empreses martorellenques beneficiàries han estat Btech, Esteban Costa S.L , Outsourcing de Procesos Administrativos S.L i RecullB S.L.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, subvenciona, des de principis del 2016 i fins a exhaurir pressupost, a les empreses martorellenques que contracten persones aturades del municipi. Aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar les empreses que decideixin donar feina a persones aturades, subvencionant-les una part del cost empresarial del contracte. La prioritat és fomentar l’ocupació i donar suport a les empreses per a la seva reactivació econòmica.

L’ajuda econòmica a Btech i RecullB S.L. és de 3.500 euros per a la contractació d’una persona a temps complert amb contracte indefinit, en el cas de Esteban Costa S.L. l’ajut és de 2.500 euros per un contracte a temps complert durant un any. D’altre banda l’ajut de Outsourcing de Procesos Administrativos, S.L. és de 1750 euros per la contractació d’una persona a temps parcial amb contracte indefinit.

Al llarg de 2021, s’han beneficiat de la proposta quatre empreses martorellenques amb quatre contractacions de persones aturades de Martorell, tres contractes a jornada complerta i un a jornada parcial, sumant un import d’11.250 euros en subvencions.

 

Veure totes les notícies