donem impuls a l'emprenedor!

Participants del programa “Treball i Formació” finalitzen la formació al Molí Fariner

02/02/2022 12:08

L'Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner va contractar a 5 persones en el marc del Programa Treball i Formació 2021 impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Els participants en el pla d’ocupació han finalitzat la formació específica obligatòria inclosa en aquest pla d’ocupació.

El programa “Treball i Formació 2021” va començar el passat mes de desembre amb la contractació de 5 persones que treballen com agents cívics/ques i ajudants/es de brigada.

Un dels objectius del pla d’ocupació “Treball i Formació”, a banda de la realització d’accions d’experiència laboral, és la realització també d’una activitat formativa professional transversal d'assistència obligatòria per part de les persones participants durant la jornada laboral.

A principis del mes de gener els set participants del pla d’ocupació, dos participants de l’edició anterior, van iniciar aquesta formació professionalitzadora obligatòria impartida a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica.

La formació consta de 60 hores on els participants realitzen dos mòduls de formació professional per a l’ocupació transversal; Mòdul 1: IFC NAVEGACIÓ I COMUNICACIÓ EN EL MÓN DIGITAL (ACTIC/C3). NIVELL BÀSIC (30 hores) Mòdul 2: IFC NAVEGACIÓ I COMUNICACIÓ EN EL MÓN DIGITAL (ACTIC/C3). NIVELL MITJÀ (30 hores):

L’objectiu  aprendre a utilitzar els serveis disponibles a la xarxa per a la cerca d’informació aplicant criteris de restricció adequats i registrant i emmagatzemant la informació si escau. Aplicar les prestacions que ofereix internet per a la comunicació interpersonal i l’intercanvi d’informació i serveis, la compartició del coneixement i la creació de xarxes.


Els usuaris d’aquest pla d’ocupació i participants en aquesta formació, 3 Ajudants de Brigada i 2 Agents Cíviques,  van començar a treballar el passat mes de desembre i durant 12 mesos realitzen actuacions de millora de la via pública i intervencions de neteja en el municipi.

 

Programa Treball i Formació

 

El Pla d’Ocupació del Programa Treball i Formació està impulsat i finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Programa Treball i Formació pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, en aquesta ocasió,  beneficiàries de la Renda mínima d’inserció  i amb experiència laboral anterior.

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació és desenvolupar accions d’experiència laboral que consisteixen en la contractació laboral les persones participants per part de l’Ajuntament per a la realització de treballs de caràcter públic i interès social a jornada completa i realitzar també accions formatives d'assistència obligatòria per part de les persones participants durant la jornada laboral.

Veure totes les notícies