donem impuls a l'emprenedor!

Cicle de "Tallers d’Apoderament per a dones" al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner emmarcat a l’Ocupa’t Dones

21/02/2022 08:32

14 dones del programa "Ocupa't Dones 10", van assistir la passada setmana a la primera sessió dels "Tallers d'apoderament per a dones" a les instal.lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

En aquesta nova edició del programa de foment de la inserció laboral hi una trentena de dones d’entre 29 i 60 anys, en situació de reincorporació al mercat de treball que combina accions d'orientació i formació.

Les accions formatives del programa continuen amb la primera sessió "Néixer dona. Identitat i gènere" del cicle de "Tallers d’Apoderament per a dones" a càrrec de Carmen Cordón, responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Martorell, on van assistir 14 dones participants en el programa.

S’han programat un cicle de 5 tallers entorn a l’apoderament de la dona, on l’objectiu d’aquesta sèrie de tallers és transmetre a les dones la importància de l’autoconeixement com a dones per aprendre a valorar i acceptar les seves característiques, alhora que puguin identificar les seves fortaleses i debilitats, com a opció de millora.

A continuació detallem les dates dels tallers:

Sessió 1: Néixer dona. Identitat i gènere.  Dijous 17 de febrer de 2022

Sessió 2: Qui sóc jo. Identitat personal.    Dijous17 de març de 2022

Sessió 3: Em conec i em valoro. L’autoestima.   Dijous 21 d’abril de 2022

Sessió 4: Expresso les meves opinions. L’ assertivitat.  Dijous 19 de maig de 2022

Sessió 5: Fer-me càrrec del que sento. L’autocontrol emocional.  Dijous 16 de juny de 2022


Èxit de la passada edició amb un percentatge d’inserció laboral del 73%


La passada edició d'aquest programa de reinserció laboral per a dones de Martorell l’"Ocupa’t  Dones" va finalitzar al mes d’octubre amb un percentatge d'inserció laboral del 73% de les seves participants. Durant la passada edició realitzada durant el 2021, 44 usuàries del Servei Local d’Ocupació de Martorell van tenir l’oportunitat de participar en aquest projecte aconseguint  20 d'aquestes dones un contracte de treball.

Les dones interessades a participar encara poden realitzar la seva preinscripció, omplint el formulari preinscripció online, a la pàgina web del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, o de manera presencial al mateix Molí Fariner (camí del Riu s/n).

Veure totes les notícies