donem impuls a l'emprenedor!

L’Oficina Urbana, assessorament per la transició digital d’empreses de la construcció

03/05/2022 10:33

Des de l’àrea de Promoció econòmica de l'Ajuntament de Martorell i emmarcat al programa Martorell Urban Lab –Construcció Sostenible- impulsat per la Diputació de Barcelona, s’està duent a terme una actuació dirigida a les empreses de la construcció, que ofereix assessorament per fer una transició digital, l’Oficina Urbana.

Aquesta és una de moltes actuacions que s’estan realitzant dintre del programa que té com a objectius primordials la promoció de l’ocupació i la reactivació econòmica, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

L’Oficina Urbana es dirigeix a les empreses de la cadena de valor del sector construcció del territori i està plantejada per la millora de productivitat d’aquestes i per fer-ho possible, oferint un assessorament gratuït de 5 hores a totes aquelles empreses que vulguin realitzar una transició digital per millorar la seva competitivitat i alhora productivitat.

En aquest assessorament s’ofereix com a punts principals:

- Un estudi de la situació tecnològica de l’empresa.
- L’elaboració d’un pla d’acció en línia amb els objectius empresarials.
- Assessorament de les diferents subvencions / ajudes de les que disposen per a poder realitzar una transició digital (Kit Digital, Next Generation, etc).

A més, l’Oficina Urbana també pretén solucionar tots aquells dubtes i resoldre preguntes que sorgeixin durant les hores d’assessorament relacionades amb l’entorn digital. Es podran resoldre amb una consultora especialista que s’encarregarà d’assessorar a totes aquelles empreses interessades en fer la transició digital.

Aquesta acció és limitada fins a esgotar el pressupost assignat, pel que animem a totes aquelles empreses interessades a que s’inscriguin en el següent formulari de participació

 

Veure totes les notícies