donem impuls a l'emprenedor!

El Centre de Promoció Econòmica organitza una sessió informativa del curs "Muntatge i manteniment d'instal•lacions solars fotovoltaiques"

21/07/2022 09:05

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell organitza aquest proper divendres, 22 de juliol, a les 10.00h, una sessió informativa sobre el nou curs “Muntatge i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques” emmarcat al projecte TTT Martorell Urban Lab.

Des del projecte TTT Martorell Urban Lab es tracen diverses accions per tal promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia dintre de la cadena de valor de la construcció. Així doncs aquest divendres 22 de juliol a les 10.00h es realitzarà la sessió informativa del curs que es realitzarà des del projecte,“Muntatge i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques”. En aquesta sessió es detallarà tota la informació del curs, pla d’estudi, horaris, ... i es resoldran tots els dubtes que es plantegin durant la sessió. El perfil de muntador i manteniment d’instal•lacions solars fotovoltaiques és a hores d’ara un dels perfils més demandats en  el mercat de treball i a la sessió informativa del divendres 22 s’ampliarà la informació del curs i es coneixerà a alguns dels professors.

El curs s’iniciarà amb un itinerari de competències digitals pel perfil d’operaris/es de 26 hores (de l’1 al 9 de setembre) per continuar després, del 12 de setembre al 25 de novembre amb el curs d’Instal•lador de plaques solars fotovoltaiques. Al finalitzar, les persones participants tindran opció a fer pràctiques en empreses. L’horari del curs és de 9.30h a 13.30h de dilluns a divendres. I les persones participants podran participar en una sessió d’Speed Dating, on coneixeran empreses instal•ladores i a les que podran facilitar directament el seu currículum fent una breu entrevista.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb la tècnica Eva Arias (earias@martorell.cat o bé al 93 775 31 01) l’abans possible per poder donar-los d’alta a la sessió.

 

Veure totes les notícies