donem impuls a l'emprenedor!

L'Ocupa't Dones inicia el “Tastet de Neteja” per a millorar les competències professionals en el sector Serveis.

08/09/2022 10:35

L’Ajuntament de Martorell a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, continua donant suport al col•lectiu femení, amb la realització per desè any consecutiu del programa específic “Ocupa’t Dones”, projecte de suport a la inserció laboral adreçat a dones amb més dificultats d’accés al món laboral i que té com a objectiu assolir la inserció laboral de les participants.

El dimarts 6 de setembre el programa “Ocupa’t Dones 10” inicia una acció formativa per la millora de les competències professionals de dones participants al programa que es troben en situació d’atur i en procés de recerca de feina.

 

Tastet de Neteja: neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i centres sanitaris

 

El “Tastet de Neteja” es durà a terme del 6 al 16 de setembre de 2022 i té una durada total de 36 hores teòriques i pràctiques. Es realitzarà a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell.

Està previst que hi participin 8 dones que han mostrat el seu interès en formar-se i treballar en el sector de la neteja i higienització de tota classe d'edificis, locals, centres o institucions sanitàries i de salut.

L’objectiu del  “Tastet de Neteja” és dotar a les participants de les competències professionals necessàries per la neteja i desinfecció en establiments i locals de concurrència humana així com de centres sanitaris i també seguir els protocols que va establir el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya durant la pandèmia de Covid-19.

Al llarg de la formació les participants coneixeran les tècniques, els protocols COVID19, els estris, productes i les màquines per garantir la higienització, desinfecció, conservació i manteniment de les instal•lacions a treballar, sota la supervisió del professional competent, i assoliran els coneixements per complir la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut.

Aquest “Tastet de Neteja” s’impartirà amb una metodologia fonamentalment pràctica i dinàmica, basada en l’experimentació per facilitar l’assimilació i aplicació dels continguts treballats al llarg de l’acció formativa i que les alumnes aprofitin al màxim cada sessió.

 

Veure totes les notícies