donem impuls a l'emprenedor!

Universia llança la vuitena edició de les beques Talent Jove Vodafone

28/07/2014 11:38

La Comunitat Laboral Universia-Trabajando.com ha posat en marxa la vuitena edició del Programa de Beques Talent de Vodafone Espanya. Es tracta d'una oportunitat per a estudiants de tot Espanya que podran realitzar pràctiques remunerades en una gran companyia multinacional. El termini d'inscripció finalitzarà el proper 29 d'agost.

La Comunitat Laboral Universia-Trabajando.com ha posat en marxa la vuitena edició del Programa Talent de Vodafone Espanya. Estudiants d'últim curs de tot Espanya tindrà l'oportunitat d'iniciar una carrera professional dins d'una gran companyia multinacional, gràcies a aquest programa.

Les pràctiques tindran una durada d'entre sis i dotze mesos a partir d'octubre de 2014, amb jornades de cinc a set hores, i seran remunerades.

Els candidats han de ser joves que estiguin cursant una carrera o un màster d'Enginyeria Informàtica; Enginyeria de Telecomunicacions; Enginyeria de Sistema Audiovisuals o d'Organització Industrial i Industrials; Publicitat, Dret, Econòmiques, ADE, Estadística, Física, Matemàtiques o Psicologia.

Els aspirants han de tenir a més amb un nivell alt d'anglès, bon expedient acadèmic i habilitats per al treball en equip.

Si esteu interessats podeu inscriure a través del web de Vodafone. El termini d'inscripció finalitzarà el proper 29 d'agost.

 

Què t'ofereixen les Beques Talent Vodafone?

  •      La possibilitat d'iniciar la teva carrera professional en una gran companyia multinacional.
  •      Una oportunitat d'aprenentatge i millora professional important (responsabilitat per diversos projectes, feedback per el teu tutor, col · laboració amb gran professionals, etc ...).
  •      Una remuneració competitiva.
  •      Una xarxa de contactes amb altres becaris a nivell social i professional.

 

Enllaços relacionats

Web de Vodafone

 

Veure totes les notícies