donem impuls a l'emprenedor!

Nova convocatòria del Programa 'Lanzadera' 2015-2016

19/01/2015 10:40

A partir de l'1 de febrer i fins el 28 del mateix mes, l'acceleradora de Juan Roig reobre la seva convocatòria del Programa 'Lanzadera' 2015-2016 per a persones emprenedores majors de 18 anys de qualsevol nacionalitat, amb una idea de negoci sense limitació del sector, d'activitat ni d'àrea geogràfica.

Si vols presentar el teu projecte emprenedor al Programa 'Lanzadera' 2015/2016 ja pots llegir aquí les bases de participació i descarregar-te un exemple del formulari d'inscripció de la convocatòria. Aquest formulari és un esborrany que posem a la teva disposició perquè puguis anar preparant la documentació que requerim. A partir de l'1 de febrer quan la convocatòria estigui oberta ja podràs emplenar el formulari online definitiu i pujar el teu projecte al nostre sistema.

Inscripció

Podran presentar la seva candidatura emprenedors majors de 18 anys de qualsevol nacionalitat, amb una idea de negoci sense limitació de sector, d'activitat ni d'àrea geogràfica.

Podran presentar-se emprenedors que comptin amb un equip incipient, sempre que existeixi un lideratge clar. Solament s'admetrà una candidatura per emprenedor.

El candidat emplenarà el formulari online que trobarà en aquesta mateixa pàgina web a partir de l'1 de febrer fins al 28 del mateix mes, i al que podrà incorporar documentació escrita i audiovisual.

Una vegada tancat el termini d'inscripció s'iniciarà la fase de selecció, i la seva durada serà d'uns 2 mesos.

  • Primera fase: L'equip de 'Lanzadera' seleccionarà les millors candidatures. Els noms dels candidats seleccionats es publicaran en aquesta pàgina web. Es guardarà confidencialitat absoluta sobre les candidatures i projectes presentats que no siguin seleccionats.
  • Segona fase: Es contactarà directament amb els emprenedors seleccionats per convocar-los a una sèrie d'entrevistes personals que permetran conèixer en profunditat cada projecte i triar els guanyadors perquè s'incorporin al Projecto 'Lanzadera' . Els noms dels 20 guanyadors seleccionats es publicaran a la web: lanzadera.es.

Què ofereix el programa 'Lanzadera'

Els 20 finalistes seleccionats entraran a formar part del Programa 'Lanzadera', on podran desenvolupar el seu projecte de negoci i el seu potencial de lideratge.'Lanzadera' posarà a la seva disposició:

Creació d'una entitat jurídica:  Finançament necessari per a la creació, amb caràcter general, d'una entitat jurídica adequada per a les característiques i desenvolupament del projecte.

Finançament del projecte: Fins a un màxim de 200.000 euros, en funció de les característiques de cada iniciativa empresarial i de la consecució de fites concretes.
En la fase 1, finançament fins a 100.000 euros.

Formació personalitzada, a través de cursos i seminaris multidisciplinaris.

Assessorament i *Mentoring constant: Assignació de tutors i mentors que assessoraran a cada emprenedor sobre la millor forma d'abordar el seu projecte.

Gestoria de suport: Suport administratiu, comptable, legal i laboral perquè l'emprenedor pugui centrar-se en el desenvolupament del seu model empresarial.

Centre de l'Emprenedor: Situat a la seu de 'Lanzadera' al carrer *Serpis 66-68 (València), amb totes les instal·lacions necessàries perquè cada emprenedor pugui desenvolupar el seu projecte: zones de treball, sales de reunions, …

Inversió: Possibilitat d'obtenir una ronda d'inversió amb cabdal llavor per a aquells emprenedors que concloguin el programa amb èxit. En 'Lanzadera' realitzem jornades “*Demo *Day”on els emprenedors presenten el seu projecte a inversors. Aquests inversors podran seguir el desenvolupament del projecte al llarg del Programa.

*Networking: Possibilitat de *Networking amb la resta d'emprenedors i projectes i accés a la xarxa de contactes de 'Lanzadera'.

Transferència dels coneixements dels fonaments d'un model empresarial contrastat.

Per conèixer més detalls podeu consultar la pàgina web de 'Lanzadera'.

Més informació

Projecte 'Lanzadera'

Bases de participació

Formulari

Veure totes les notícies