donem impuls a l'emprenedor!

V Concurs Nacional 'Inspiring Young Entrepreneurs' 2015

28/01/2015 09:21

L'ESADE Entrepreneurship Institute convoca la V edició de les beques per a joves emprenedors Inspiring Young Entrepreneurs, un concurs dirigit a joves de fins a 30 anys amb talent que hagin desenvolupat i engegat una empresa, però que no hagin tingut l'oportunitat de completar la seva formació en management.

L'objectiu del concurs és facilitar que els joves emprenedors que van deixar d'estudiar o no van arribar a començar estudis o hagin cursat una carrera tècnica o en un àrea diferent de la direcció i administració d'empreses puguin complementar la seva formació en temes específics de gestió i lideratge.

Aquesta cinquena edició premiarà al jove amb la trajectòria professional més emprenedora, otorgant-li una beca completa valorada en 14.980 euros per a participar en un dels programes d'ESADE d'Executive Education de més prestigi: el Programa para Directores Propietario.

Calendari

  • Dilluns 2 de febrer de 2015: data final per a la presentaciço de les sol·licituds dels candidats i presentació del CV (màxim 1 full DINA4) i la trajectòria professional com a emprenedor (màxim 3 fulls DINA4), per mail a eei@esade.edu.
  • Dijous 16 de febrer de 2015: comunicació per email als 5 finalistes que passaran les entrevistes personals a Sant Cugat (Barcelona).
  • Dijous 26 de febrer de 2015: entrevistes a Sant Cugat (Barcelona) als candidats. Al finalitzar les entrevistes, el jurat deliberarà i informarà del seu veredicte final.
  • Divendres 20 de març de 2015: inici del Programa para Directores Propietarios d'ESADE

Bases del concurso

Més informació Programa Directors Propietaris - Catàleg del Programa en PDF

Enllaços relacionats

Premis Inspiring Young Entrepreneurs

 

Veure totes les notícies