donem impuls a l'emprenedor!

Participa a l'Startup Training 3a Edició, amb l'Escola de Negocis EADA

23/03/2015 14:25

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col·labora amb Innobaix amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats que tenen com a objectiu el creixement empresarial.

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col·labora amb Innobaix amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats que tenen com a objectiu el creixement empresarial.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa en la tercera edició del programa START UP TRAINING, que realitza INNOBAIX conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA.  El programa de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona i compta amb el suport i la col·laboració dels ajuntaments del Baix Llobregat.

Després de l’èxit de les dues primeres edicions a 2014, on han participat més de 40 empreses, INNOBAIX continua impulsant el creixement empresarial amb una nova edició d’aquest programa que tindrà el seu inici el dia 21 d'abril i es desenvoluparà tots els dimarts i dijous fins el 28 de maig en horari de matí.

Des d'INNOBAIX, en col·laboració amb l’Escola de Negocis EADA ha obert el període d’inscripcions per a la tercera edició de l’Start Up Training fins el 31 de març de 2015.

Aquest programa es composa de  8 sessions de 3 hores de formació, un workshop de presentació de projectes i dues turories per projecte i es realitzarà a les instal·lacions d’Innobaix al Citilab de Cornellà  (Plaça Can Suris s/n)

START UP TRAINING és un programa formatiu dirigit a empreses ja constituïdes, que es troben en els primers anys de vida o empreses madures que tenen nous projectes de creixement i/o innovació, amb l’objectiu d’aconseguir reforçar les empreses en els seus processos de creixement oferint una formació específica dissenyada a l’orientació i l’acompanyament per a empresaris i empresàries.

Qui hi pot participar?
“INNOBAIX START UP TRAINING” és un programa formatiu dirigit a empreses ja constituïdes, que es troben en els primers anys de vida o empreses madures que tenen nous projectes de creixement i/o innovació. Aquesta formació està orientada a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa, i complementa l’oferta de serveis i projectes d’Innobaix a l’acceleració de projectes empresarials.

El programa
Les sessions formatives compten amb el següent contingut:

IDEA I OPORTUNITAT: SCAMPER
En aquesta sessió s’abordaria la gestació d’idees mitjançant el sistema SCAMPER i altres similars. Es definirien addicionalment eines bàsiques per a testejar la idea en els seus inicis (tècniques “up to down” i “bottom up”)

MARKETING ANALÍIC: TESTEJAR EL PROJECTE
Sessions dedicades a la fase de testeig de la idea amb el mercat. Es tractarà l’anàlisi interna i externa, aportant eines bàsiques per orientar l’empresa al client / mercat. Entre d’altres es treballaran eines d’anàlisi de l’entorn, del mercat, dels competidors, del consumidor i de la pròpia empresa

MARKETING ESTRATÈGIC: GENERAR EL MODEL DE NEGOCI
Sessions dedicades a la fase de concreció del model de negoci de l’empresa i dels elements estratègics que la conformen. Es tractaran eines d’anàlisi de negocis existents, així com de generació de nous models de negoci. Es treballarà tant el model de negoci intern de l’empresa com el model de negoci necessari per comunicar l’empresa a l’exterior.

INTERNACIONALITZACIÓ i PROCESSOS
Sessions dedicades a la fase d’afinament dels elements bàsics de l’empresa, basant-nos especialment en el sector industrial. Es contemplaran la millora contínua dels processos i l’eficiència, i la internacionalització de l’empresa com a via de creixement. En ambdós casos es relacionarà amb les afectacions a l’estructura de l’empresa.

PRESENTACIÓ A INVERSORS
Sessió dedicada a la fase de comunicació del negoci a futurs inversors, fòrums d’inversió, possibles partners, accionistes i socis estratègics. Es contemplaran dues eines bàsiques de relació del projecte/empresa amb el seu entorn: resum executiu i “elevator pitch”

TUTORIES: Dues tutories presencials per participant més assessorament on line dels tutors per tal d’acompanyar l’elaboració del projecte.

Tota la informació sobre els continguts del programa en aquest link: https://drive.google.com/file/d/0BzNGJqxrUlUUdE1XTjdXbVh4Zms/view?usp=sharing

Inscripcions i contacte

Les empreses interessades a participar, han d’inscriure’s abans del 31 de març a través d’aquest formulari, INNOBAIX es posarà en contacte amb les empreses preinscrites per confirmar la participació en el programa.
La participació en el programa és totalment gratuïta.

Més informació

Per més informació a www.innobaix.cat o bé contactar directament amb el Centre de Promoció Econòmica (Tel. 93 775 31 01 o moliempresa@martorell.cat)

 

Enllaços relacionats

FORMULARI INSCRIPCIÓ

INNOBAIX

Continguts Programa

START UP TRAINING

 

 

Amb el suport de:

 

      

Veure totes les notícies