donem impuls a l'emprenedor!

Dos joves emprenedors de Martorell creen el Cava INDEPENDENT

01/10/2013 09:48

El cava INDEPENDENT, un cava únic català on són presents els 950 municipis de catalunya. El passat 23 d´abril de 2013, coincidint amb la Diada de Sant Jordi patró de Catalunya, dos emprenedors de Martorell van presentar un producte únic: l´INDEPENDENT, el cava per la Independència de Catalunya.

A aquests dos joves, amb una llarga trajectòria al món del vi i del cava, se’ls va ocórrer idear un cava únic català quan van rebre l’encàrrec per part d’un client de crear un producte personalitzat pel “Queen’s day” (“dia de la reina”) a Holanda. Es tractava d´un producte únic per a un dia únic, amb un disseny molt acurat i molt emocional, i es van dir: “per què no fer el mateix per Catalunya, aportant el nostre granet de sorra al procés cap a un estat propi?”

Així es crea el cava INDEPENDENT, un producte únic, reivindicatiu, transgressor e inconformista, que a través del seu disseny i gran qualitat, pretén contribuir a un procés principalment social cap a un nou model d´estat per a Catalunya. El nou producte, vol no només simbolitzar l’anhel dels seus fundadors per aconseguir la llibertat de Catalunya sinó també contribuir-hi directament,
“L´objectiu principal és arribar a tots el racons de Catalunya i que la gent trobi en aquest cava, un motiu de celebració dins d´aquesta situació de dificultats en la que ens trobem”. “Es pretén arribar als catalans perquè puguin brindar amb un cava únic, fet a mida, el dia de la Independència i en tots aquells esdeveniments en els que es fa un pas vers ella”, expliquen els seus fundadors.

Producte i disseny de qualitat
El cava INDEPENDENT és un Reserva Brut Nature amb 12 mesos de criança i un acurat disseny minimalista. El disseny de l’ampolla destaca per trencar la norma gramatical, amb el nom situat en la part frontal, i principalment per incorporar els 950 municipis de Catalunya en la part posterior com a símbol d’unitat del conjunt del territori català.

Distribució al territori català
El cava INDEPENDENT es pot adquirir a través de la pàgina web: www.cavaperlaindependencia.cat i a diferents establiments físics al conjunt del territori català, es poden consultar a la mateixa pàgina web.

Els impulsors d’aquest producte únic, donen l’opció de distribució d’aquest cava a persones interessades per vendre a botigues o distribuir per qualsevol comarca: “Esperem generar il·lusió, que la idea agradi a molta gent i es vulguin afegir al projecte. No pararem fins que el cava INDEPENDENT sigui present a tota Catalunya, el producte està tenint molta acceptació i l’hem d’apropar a la gent”. ¡FORMA PART D’AQUEST PROJECTE!. Entre tots farem arribar l'únic cava per la Independència a tots els pobles de Catalunya.

Aquelles persones interessades en el projecte poden posar-se en contacte amb ells al següent mail: info@cavaperlaindependencia.cat

Enllaços relacionats

www.cavaperlaindependencia.cat

Veure totes les notícies