donem impuls a l'emprenedor!

Tres empreses de Martorell seleccionades per participar en programes d’Alt Creixement Empresarial

09/10/2013 13:30

Export Moonwine, Viseled i Hermanos Zhang formen part de les 23 empreses seleccionades, entre les 44 presentades, per participar en el “Programa per a Empreses d’Alt Creixement al Baix Llobregat”. El Programa d’Empreses d’Alt Creixement al Baix Llobregat, que promouen Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, el Consell Comarcal i diferents ajuntaments de la zona, s’adreça a empresaris de la comarca que impulsen a les seves pimes un projecte de potencial alt creixement, que demostren voluntat de creixement o una reorientació empresarial significativa durant els darrers temps i empreses que pretenen en els anys vinents generar potencialment nous llocs de treball, aquestes 3 empreses seleccionades compleixen amb el perfil sol·licitat.

En el procés de selecció d’aquest programa, per part del Consell Comarcal, han participat 44 empreses, on finalment 23 empreses han sigut seleccionades. Les empreses finalistes han hagut d’explicar i documentar aquesta potencialitat de creixement i han superat una entrevista personal.

Empreses seleccionades de Martorell

L’empresa HNOS ZHANG IMPORT EXPORT S.L, es dedica a la venda de mobles de la llar en l’àmbit nacional i exportació a Itàlia i Andorra. Creada a l’any 2003, s’instal•la a Martorell des de fa 1 any. La seva venda és a través de representants per catàleg i a fires, i el seu objectiu és ampliar la seva xarxa de vendes a comunitats com Andalusia i País Basc.

L’altra empresa de Martorell participant és VENTA SERVICIO LED S.L.(VISELED). Viseled és una empresa creada a principis de l’any 2012 i dedicada a la provisió i distribució de LED, amb suport tècnic que aconsella, realitza estudis, pressupostos i proves de consum elèctric. La seva gamma de productes (exterior o interior) proporcionen disseny, imatge, estalvi i energia neta que respecta el medi ambient. La venda de Viseled és directa i dirigida al sector del comerç i indústria, i avui dia compta amb poca competència en el sector. Ofereixen un producte LED personalitzat on els components provenen de la Xina però els acabats els realitzen a les seves instal•lacions de Martorell. L’objectiu de Viseled és ampliar la seva pròpia xarxa de punts de venda, actualment disposen de 3 botigues col•laboradores (Sabadell, Granollers i Igualada) i una botiga pròpia al carrer Aragó de Barcelona, i augmentar així la seva plantilla.

Finalment, EXPORT MOONWINE, SL, és la tercera empresa de Martorell seleccionada. Export Moonwine neix al 2011 de la mà de 3 socis, instal·lats al viver Molí Empresa de Martorell al Molí Fariner, han aconseguit en el darrer any una gran presència internacional que va en augment. Aquesta jove empresa exportadora de vins pretén exportar sensacions i experiències a través de la cultura culinària mediterrània, amb els seus productes de qualitat i saludables, amb especial interès per exportar la cultura espanyola del vi, sense posar-se fronteres a través dels seus vins de qualitat. A Export Moonwine estan orientats 100% al client, satisfent les seves necessitats, assessorant i agilitzant els serveis en la seva gestió d'ofertes i comandes. Compten amb acció comercial a 25 països, dels quals estan consolidats ja en sis mercats com la Xina, Rússia, Noruega, Suïssa, Dinamarca i Holanda, i tenen com a objectiu consolidar-se enguany en cinc mercats més: Cuba, Mèxic, Alemanya, Bèlgica i Polònia, i doblar així la facturació aquest 2013.

Programa formatiu d’alt creixement

El programa formatiu, iniciat la setmana passada, servirà per orientar, assessorar i acompanyar a aquestes empreses participants, ja sigui perquè tenen la intenció d’incorporar un nou producte dins de la seva cartera de serveis, ampliar una nova línia de negoci o bé expandir les activitats productives o de serveis del seu negoci.

El curs ofereix a aquestes 22 empreses, una formació específica d'alt creixement de la mà d’experts en múltiples matèries, tutories per part d’experts i tècnics de creació d’empreses, mentoring per part d’empresaris i empresàries de reconegut prestigi, i un assessorament personalitzat en elements primordials de la competitivitat empresarial, pretenen dotar a les empreses de les eines imprescindibles per assegurar el seu creixement.
El programa a càrrec d’EADA (Escola d’Alta Direcció i Administració) es divideix en 7 mòduls formatius, on es tractaran aspectes des del finançament, la innovació, l'estratègia empresarial, la internacionalització, l'estructura directiva o la comercialització i el màrqueting. Té una durada de 27 hores, dividides en 9 sessions (dimarts i dijous) de 3 hores cadascuna, durant aquest mes d’octubre de 2013.

La formació es realitza al CITILAB, a la Plaça de Can Suris, de Cornellà de Llobregat. El curs és gratuït i està subvencionat pel Fons Social Europeu i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Export Moonwine també seleccionada en el “Barcelona Mentoring Program”

L’empresa Export Moonwine també ha estat seleccionada per participar en el “Barcelona Mentoring Program”, programa impulsat per Barcelona Activa que ofereix assessorament a un grup reduït i seleccionat d'empreses seguint la innovadora metodologia del Venture Mentoring Service del Massachusetts Institute of Technology (MIT) de Boston (Estats Units), de la qual forma part.

El programa compta amb 42 mentors de renom, empresaris i directius, dividits en grups de 2-3 mentors per empresa, que realitzaran reunions mensuals d'una hora de durada, durant sis mesos, a partir del pròxim 18 d'octubre.

Enllaços relacionats

Export Moonwine

Viseled

Hermanos Zhang

Programa d'Alt Creixement Consell Comarcal

Barcelona Mentoring Program

Veure totes les notícies