donem impuls a l'emprenedor!

Oberta la 5a. convocatòria de BStartup 10 - Banc de Sabadell -

10/12/2015 10:36

El programa BStartup 10, del Banc de Sabadell, és una iniciativa d’inversió en capital que selecciona 10 startups digitals per tota Espanya, i les recolza en la seva posada en marxa en el mercat i el seu creixement amb un programa d’alt rendiment. BStartup 10 té oberta la convocatòria fins dilluns 21 de desembre.

El programa BStartup 10 és una iniciativa d'inversió en capital, promoguda pel Banc Sabadell, que selecciona 10 startups digitals a tot Espanya i els dóna suport en el seu establiment al mercat i el seu creixement amb un programa d'alt rendiment. El banc realitza una inversió global de 100.000 € en cadascun dels projectes seleccionats, dels quals BStartup pren una participació d'entre el 5% i el 15% del capital social.

Amb la participació del Grup Inspirit i el seu CEO, l'emprenedor d'èxit Dídac Lee, el banc ha desenvolupat un programa d'alt rendiment de sis mesos adaptat a les àrees clau de cada startup en aquest moment concret. Es treballa en temes de company building amb focus, sobretot, en desenvolupament comercial i funding, però personalitzat per a cada companyia.

Requisits per a participar

 • Startups de l'entorn digital amb focus de desenvolupament de negoci a: internet, programari, aplicacions mòbils, fintech, mitja, big data, internet of things, seguretat, e-health, educació, comerç electrònic, etc.
 • Innovació en el producte o en el model de negoci
 • Que l'empresa estigui constituïda
 • Disposar, com a mínim, d'un prototip operatiu que suporti la seva idea de negoci; es valorarà positivament si ja disposa de vendes o de clients potencials
 • Que no faci més de 24 mesos des que el producte està comercialment actiu
 • Model de negoci escalable i vocació de globalitat
 • Com a mínim un empleat full time i, preferiblement, un equip multidisciplinari i compromès amb capacitat per assumir el desenvolupament de l'empresa i la seva expansió internacional.

Criteris de selecció

 • Mercat objectiu al qual es dirigeix l'empresa És una solució que pot ser escalada globalment? És un sector en creixement?
 • Avantatge competitiu És sostenible en el temps? La companyia ha dissenyat un model de negoci innovador i disruptiu? Les barreres d'entrada són atractives? Les expectatives de creixement del pla de negoci estan en línia amb el mercat i l'entorn competitiu?
 • Validació en el mercat i / o "tracció" ¿Han confirmat les primeres validacions de mercat en termes de clients, inversors, aliances, reconeixements ...?
 • Competències de l'equip fundador i directiu. L'equip fundador és clau en un projecte emprenedor. Busquem persones amb el talent i el tarannà necessaris per aconseguir l'èxit.
 • Impacte del programa d'alt rendiment. La capacitat d'aprofitament del programa BStartup per les seves característiques i el momentum en què es troba la companyia.

Presenta la candidatura de la teva startup fins el 21 de desembre de 2015 - Inscripció

Enllaços relacionats

 

BStartup 10

Empreses participants en edicions anteriors

Veure totes les notícies