donem impuls a l'emprenedor!

Selfplanet, emprenedors del viver Molí Empresa, organitzen el “I TORNEIG DE PÀDEL PER A TOTS SELFPLANET”, projecte pioner a Catalunya

14/10/2013 13:27

Amb l’afany de voler fer d’aquest un món de tots i per a tots, SELFPLANET fa un pas més i organitza el “I TORNEIG DE PÀDEL PER A TOTS SELFPLANET”, un projecte pioner a Catalunya, on participaran jugadors en 2 modalitats: en cadira de rodes i a peu. Se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de novembre de 2013 al VILLAGE PADEL CLUB, c/ Treball, 23 (Sant Feliu de Llobregat). Les inscripcions es poden fer a través de la web www.selfplanet.com abans del 30 d’octubre de 2013.

La modalitat “cadira de rodes”, és una competició oficial de 1ª Categoria-Premium, que es regeix sota la Normativa marcada per “l’Asociación Padel Silla” per als seus tornejos, i que serà puntuable per al seu rànquing nacional.
Ja està confirmada l’assistència dels principals jugadors del Top10 nacional, i s’espera una gran afluència de parelles.

L’objectiu d’aquest torneig és presentar el pàdel en cadira de rodes, fins ara inexistent a Catalunya, com  a modalitat esportiva integradora sense barreres; la discapacitat no ha de ser vista com a un factor exclusiu, sinó com a una circumstància quotidiana dins del nostre dia a dia.

Situació actual del pàdel com a esport de masses

Malgrat els orígens elitistes del pàdel, actualment és en la seva modalitat a peu, el segon esport més practicat en l’àmbit amateur, tant a Catalunya com a la resta d’Espanya.

Encara així, la seva versió en cadira de rodes és desconeguda al nostre territori, tot i que compta amb un bon nombre d’esportistes que ho practiquen a Andalusia, País Basc, Madrid, Galícia, Aragó, Múrcia o València, entre uns altres, i que són els que vindran a competir a aquest esdeveniment.

Per aquest motiu SELFPLANET ha apostat per aquesta disciplina esportiva, volent-la mostrar mitjançant aquest torneig a les diferents federacions d’esports catalanes, a possibles persones usuàries de cadires de rodes que ho vulguin practicar, donar-ho a conèixer als mitjans de comunicació i institucions públiques i, sobretot, presentar-ho com a una categoria més sense barreres ni discriminacions, d’un esport ja existent i que mou masses.

Escoles catalanes de pàdel en cadira de rodes

Tot aquest esforç té una finalitat: posteriorment a la celebració del torneig, SELFPLANET iniciarà l’engegada gradual d’escoles de pàdel en cadira de rodes a Catalunya, de manera que s’estimuli la pràctica d’aquest esport i arribin a crear-se parelles de joc que s’incorporin al rànquing nacional de pàdel en cadira.

Col·laboradors / Patrocinadors

Per a l'engegada d’aquest projecte s’ha comptat amb el suport d’empreses que també aposten per una integració sense barreres dels esportistes amb discapacitat: Coca-Cola, Aquarius, Gofratges, Just Ten Padel, Petronieves, Grup Damm, Aigües Veri, 100x100 Padel, Constru-Eco Park, Soreima, consumodirecto.es, Masia-Restaurant Cal Fuster, Bar La Plaça, Va de Glà i Consman.

Selfplanet

Selfplanet és una empresa constituïda en 2012 per una sola sòcia actualment instal·lada al viver d’empreses Molí Empresa de Martorell. Es tracta d'un projecte web que intermèdia entre el col·lectiu de persones amb discapacitat i/o mobilitat reduïda i la oferta turística i de lleure que ofereix espais i activitats adaptades a necessitats especials al sector turístic d'abast espanyol. La seva oferta ofereix un ampli ventall d'allotjaments, activitats d'oci i serveis accessibles a tothom.

Des de Promoció Econòmica volem promocionar el creixement del teixit empresarial del municipi, i els nostres viveristes. Selfplanet és una de les empreses d’alt potencial de creixement amb un projecte d’alt caire integrador i social.

Més informació / Enllaços relacionats

www.selfplanet.com
info@selfplanet.com

Veure totes les notícies