donem impuls a l'emprenedor!

Marc Obiols de l’empresa Obisual Media del viver Molí Empresa rep el primer premi del 26è Concurs de Fotografia de Muntanya de Martorell

11/10/2017 09:16

La fotografia “Treu el cap” realitzada per Marc Obiols ha guanyat per votació popular el 26è Concurs de Fotografia de Muntanya de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM), celebrat el passat cap de setmana. La instantània mostra un cadell de gat traient el cap per una petita obertura d’una paret de pedra.

Prop de 500 persones van votar al vestíbul de Cal Nicolau entre dissabte i diumenge, atorgant 3,2 i 1 punts a les seves 3 imatges preferides d’entre les 52 presentades a concurs. L’escrutini de diumenge al migdia va confirmar que la més apreciada (204 vots) va ser Treu el cap de Marc Obiols. Hi apareix un gatet mirant a través de l’obertura d’un mur de pedra.

Marc Obiols és un jove emprenedor responsable de l’empresa Obisual Media dedicada a la fotografia, vídeo, disseny gràfic i drons. L’empresa està ubicada al despatx número 8 del viver d’empreses Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

Obiols reconeix que “era el primer cop que participava al concurs de l’AEM. No acostumo a fer-ho, però la meva parella m’ho va comentar i a darrera hora em vaig animar”. El premi és un val de 250 euros en material fotogràfic. “Potser l’invertiré en comprar un objectiu o un trípode nou”, ha destaca.


Rosa Farreras va emportar-se els altres premis: el 2n, el 3r i el premi especial de sortides de l’AEM, un fet insòlit en la història del concurs. La fotografia Kirkjufell mountain reflex, que plasma l’efecte mirall que forma un llac islandès amb la muntanya veïna, va ser segona amb 198 vots. Tardor en suspens, una fageda envoltada de boira, va finalitzar tercera amb 154 vots. Aquesta foto va obtenir també el premi especial de sortides de l’AEM, en ser la més votada d’entre les fetes dins el calendari d’activitats senderistes que organitza l’entitat.


Enllaços relacionats

Ajuntament Martorell
Obisual Media

Resultats de les votacions del 26è Concurs de Fotografia de Muntanya de l’AEM
 

Veure totes les notícies