donem impuls a l'emprenedor!

Sessió informativa de joves inscrits a la “Garantia Juvenil” per contractació en pràctiques remunerades a l’Ajuntament

10/11/2017 10:48

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell realitza el proper 17 de novembre de 2017 a les 11 h una sessió informativa per participar al programa de contractació laboral de joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

L’ajuntament realitzarà la contractació de joves, d’entre 16 i 29 anys per suport en diferents departaments de l’Ajuntament. Aquestes subvencions estableixen la col·laboració amb l’ajuntament perquè persones joves siguin contractades i prestin els seus serveis, sota la modalitat contractual de pràctiques remunerades, durant un període de 6 mesos i a jornada completa. La finalitat és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

El proper dia 17 de novembre de 2017 a les 11.00 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell es realitzarà una sessió informativa amb els joves interessats en aquestes contractacions.

Requisits

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Tots els requisits i les condicions previstes en aquesta base s'han de mantenir i poder acreditar a la data immediatament anterior a l'inici del contracte.

Inscripcions

Els joves interessats ja poden realitzar la seva preinscripció a través del lloc web www.moliempresa.cat omplint el següent  formulari.

 

 

Enllaços relacionats

Formulari Inscripció

 

Veure totes les notícies