donem impuls a l'emprenedor!

Les cooperatives de les escoles José Echegaray i Lola Anglada de Martorell aprenen a realitzar un estudi de mercat

08/02/2018 08:11

Les cooperatives de l’escola José Echegaray, ‘QMKids’ i ‘Rediam’, i de l’escola Lola Anglada, ‘Petits Artistes’ i ‘Lolahands 25’, han participat en tallers de com realitzar un estudi de mercat amb l’objectiu de seleccionar els productes que finalment produiran a la seva venda al mercat.

Els alumnes de 5è de primària de les escoles, José Echegaray i Lola Anglada de Martorell, participants al projecte  “Cultura Emprenedora a l’Escola”  han gaudit aquests dies de tallers de com realitzar un estudi de mercat a càrrec de les tècniques del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.


Els alumnes de les cooperatives ‘Petits Artistes’ i ‘Lolahands 25’ de l’escola Lola Anglada van comptar en el taller també amb la presència del seu padrí Marius Benasco de l’empresa Hasphan Import, que va donar suport als cooperativistes i es va posar al día del progres de les dues cooperatives.


Durant els tallers els alumnes han rebut nocions bàsiques sobre que és un estudi de mercat, quins objectius té i quins són les premisses a tenir en compte a l’hora de fer un estudi de mercat per conèixer quina és la visió dels seus productes en els clients finals.


Els cooperativistes gràcies a aquest taller començaran a realitzar el seu estudi de mercat amb els prototips que han creat, i un cop realitzat l’estudi decidiran quins seran els productes més viables per produir finalment per a la seva posterior venda al mercat.


El proper pas de les cooperatives serà al mes de març on els alumnes visitaran les dependències de l’Ajuntament de Martorell per sol-licitar el permís d'ocupació de la via pública i presentar el seu projecte al sr. Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell.

Veure totes les notícies