donem impuls a l'emprenedor!

MARTORELL ADAPTA’T, noves accions formatives transversals per millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur

06/03/2018 09:06

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona impulsen una vegada més noves accions formatives dins el programa MARTORELL ADAPTA’T entre els mesos de març a novembre amb l’objectiu de millorar les competències per a la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del “Recull d’activitats per als Serveis Locals d’Ocupació: persones i empreses”, van adreçades a persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell interessades a formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral amb l’objectiu de facilitar el seu aprenentage i posterior inserció.

En aquest programa d’accions formatives transversals d’orientació i d’inserció laboral, es poden trobar un bon ventall de formacions en diferents temàtiques per ajudar als demandants d’ocupació a millorar el seu procés de recerca activa de feina.

L’oferta formativa s’inicia els propers dies 13 i 20 de març de 2018, amb un taller de tècniques de recerca de feina, “LA FEINA DE CERCAR FEINA: EL PROCÉS DE SELECCIÓ”, formació de 2 sessions amb un total de 8 hores de duració amb l’objectiu donar a conèixer el procés de selecció, tot situant l’entrevista com a eix central i part essencial del procés, ajudant a desenvolupar les competències clau que permeten superar de forma positiva un procés de selecció.

El següent taller proposat de tècniques de recerca de feina es realitza el 17 d’abril “COM ESCOLLIR ELS CANALS DE RECERCA DE FEINA MÉS ADIENTS PEL MEU PERFIL?”, on els participants coneixeran com utilitzar i seleccionar els canals per on circulen les ofertes de feina. El mes d’abril també es realitzarà l’exitós taller de creativitat a càrrec de la Maria Batet, professora i entrenadora d’emprenedors, “MENTRE ESTÀS A L’ATUR, TREBALLA AMB LES IDEES”, on els assistents podrán experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral.

Al mes de maig s’han programat 3 sessions d’orientació laboral de Coaching ocupacional amb el taller “JO HO PUC ACONSEGUIR”. Aquesta activitat té com a objectiu millorar la confiança en si mateixos i del seu valor com a persones i professionals adquirint “creences bloquejadores” vers les possibilitats que els hi ofereix l’entorn laboral actual, confiança que han perdut.
A través d’aquesta activitat es pretén establir objectius a través de preguntes poderoses i proporcionar un millor enfocament de la situació, una ampliació de la seva consciència i un augment de les opcions i oportunitats per aconseguir l'objecti professional i/o personal.

Els taller de recerca de feina finalitzen al mes d’octubre amb la innovadora formació “ENTREVISTA DE FEINA: Amb els consells d’Eduard Punset, la Juani i Eduard Tiberi, segur que la superes!”, amb la que es donaran pautes i alternatives diferents i innovadores per conèixer què podem fer per tenir més possibilitats d’èxit a l’entrevista laboral.

Finalment l’oferta formativa proposa al mes de novembre un taller d’alfabetització digital "APRÈN A FER FULLS DE CÀLCUL SENZILLS AMB EXCEL" que constarà de 5 sessions amb un total de 25 hores de duració, amb el que es capacitarà als alumnes en la utilització de nous canals de comunicació per al desenvolupament profesional i com a suport en la recerca de feina.

Més Info i Inscripcions

Les persones interessades poden realitzar la inscripció al curs a través de l’enllaç corresponent:


"La feina de cercar feina: el procés de selecció"  • 13 i 20 de març de 2018, de 10 a 14 h

"Com escollir els canals de recerca de feina més adients pel meu perfil?"  • 17 d’abril de 2018, de 09.30 a 13.30 h

"Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees"  • 24 d’abril de 2018, de 09.30 a 13.30 h

"Jo ho puc aconseguir"  •  2,9 i 16 de maig de 2018, de 09.30 a 13.30 h

“Entrevista de feina, amb consells de ... " • 2 i 9 d’octubre de 2018, de 09.30 a 13.30 h

"Aprén a fer fulls de càlcul senzills amb excel"  • 20, 21, 22, 23 i 26 de novembre de 2018, de 09.30 a 14.30 h

 

Els cursos són GRATUÏTS, donant a tothom la possibilitat d´accedir-hi. Les inscripcions al cursos es poden fer a través de la web Molí Empresa http://www.moliempresa.cat/article/82/MARTORELL-ADAPTAT.ca.html


Les activitats tindran lloc a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).


Enllaç relacionat
 

Martorell Adapta’t

Veure totes les notícies