donem impuls a l'emprenedor!

Maria Batet dóna pautes a les famílies per ajudar als fills a trobar camins alternatius en la seva educació

13/06/2018 08:23

La professora i entrenadora d'emprenedors Maria Batet va donar dimarts passat al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, pautes a les famílies sobre la necessitat d'educar els nens i nenes en l'art de saber trobar sempre camins alternatius amb el taller per a famílies "¿Com s'educa quan tot canvia tant ràpidament? Pedagogia de la possibilitat"

La èxitosa xerrada va comptar amb l’assistència d’una vintena de mares i pares de fills d'entre 0 i 16 anys. Aquesta conferència, emmarcada en el projecte educatiu “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 8 municipis del Baix Llobregat Nord a través del projecte supramunicipal "FEM XARXA, FEM EMPRESA".

L’objectiu del taller és fer reflexionar a les famílies sobre la importància i necessitat d'educar els nens i nenes en l'art de saber trobar sempre camins alternatius.

“Hem de treballar amb els nostres fills sobretot en les coses que els entusiasma fer i ajudar-los a que siguin més curiosos, més oberts de mentalitat i amb més idees per trobar altres camins”, va dir Batet. Maria Batet durant la xerrada va ensenyar diferents dinàmiques senzilles per realitzar a casa amb els nostres fills per ajudar a fomentar la seva creativitat i despertar el seu interès per desenvolupar idees creatives mitjançant el joc i d’aquesta manera trobar solucions alternatives a diferents problemes que es plantegen en el dia a dia.

Com sempre la valoració dels assistents ha estat molt positiva, sobretot per l'entusiasme i la iniciativa de la ponent.
 

Enllaços relacionats

Cultura Emprenedora a l'Escola
Maria Batet

 

   

Veure totes les notícies