donem impuls a l'emprenedor!

3ra convocatòria del programa Cornellà Open Future_, per potenciar el talent i l’emprenedoria tecnològica fomentant l’autoocupació.

13/06/2018 08:57

El termini per presentar propostes s’obre el 18 de juny fins el 16 de juliol 2018. En aquesta tercera convocatòria, l’equip del Cornellà Open Future_ continuarà treballant impulsant l’emprenedoria, tutelant un màxim de deu projectes o startups i encaminant-los cap al procés d’acceleració i maduració donant una nova embranzida a la creació d’empreses i de nous llocs de treball en sectors estratègics d’activitat.

En les dues primeres edicions, quinze de les vint propostes escollides van finalitzar al cent per cent tot el programa complint els seus objectius. Finalment, set van ser les idees que han prosperat fins a formalitzar-se com a empreses en actiu en les dues edicions concloses.


S’inicia ara un nou calendari per escollir un màxim de deu propostes que el programa Cornellà Open Future_ tutelarà accelerant el procés de validació de la idea inicial, del seu model de negoci, fins arribar al moment de sortida al mercat.

Poden participar aquells candidats que en les seves idees empresarials incorporin una base digital, que es tractin de negocis B2B i que estiguin domiciliats al Baix Llobregat o bé que, en el futur, l’empresa estigui domiciliada en el territori. Per formar part del programa, els candidats no poden ser partícips d’altres programesd’acceleració simultàniament i tots els membres de l’equip tenen que ser majors d’edat.

Els interessats poden presentar la seva candidatura del 18 de juny al 16 de juliol. El 17 de juliol es pre seleccionaran els vint projectes que passaran a la fase d’avaluació final a través d’entrevistes personalitzades (del 18 al 24 de juliol). Un comitè puntuarà els projectes i el 26 de juliol es farà pública la llista dels escollits.

Entre els criteris de valoració s’avaluarà si la idea respon a una necessitat real detectada prèviament, el potencial de negoci, el plantejament d’una proposta de valor adequada a la necessitat i si la proposta compta amb un equip capacitat per desenvolupar la idea.


Els seleccionats entraran en un programa d’acceleració de dotze mesos (deu en les anteriors convocatòries) dividit en tres fases de 3, 3 i 6 mesos respectivament. Cadascuna d’elles s’han de superar per passar a la següent.

Participar en el programa permet als candidats la domiciliació a l’espai de crowdworking ‘La Piràmide’ ubicat al Viver d’Empreses Procornellà, que és un dels centres d’innovació i coneixement integrat en el programa global Telefònica Open Future_ .

Ser un dels escollits també vol dir tenir accés a tota una xarxa internacional de mentors, experts, inversors, entitats i altres startups amb les quals els emprenedors seleccionats podran treballar per desenvolupar el seu projecte transformant-lo en un negoci d’èxit. L’equip del Cornellà Open Future_ també els proporcionarà assessorament presencial i tècnic i la participació en el Club de l’Oratòria, activitat orientada a fomentar l’habilitat per parlar en públic en un entorn empresarial.


Amb aquesta tercera edició del Cornellà Open Future_ l’Ajuntament de Cornellà dóna continuïtat a la iniciativa sota el paraigües de Telefònica en favor de l’emprenedoria de caire tecnològic i l’autoocupació.

Dirigit a: persones amb una idea de negoci innovadora, de base digital i escalable i que tingui el model de negoci pendent de definir o validar.


Què ofereix aquest programa?

• Més de 75 hores de formació específica per a start ups
• 36 tutories individualitzades i personalitzades amb assessors de l'equip tècnic de Procornellà que està especialitzat en les diferents àrees d'un negoci (laboral, fiscal, econòmic i financer, màrqueting i vendes, jurídic...).
• Allotjament gratuït al nostre Viver d'Empreses PROCORNELLÀ.
• Serveis de gestoria i assessoria
• Accés a una àmplia xarxa de contactes, mentors sectorials i networking.
• Invitacions per participar en esdeveniments de l'ecosistema start up.

Si voleu conèixer més detalls d’aquesta nova convocatòria, us deixem els enllaços de les dues sessions informatives per a que vosaltres o ells mateixos, pugueu fer la inscripció:

INSCRIU-TE a la sessió del dimecres 13 de juny a les 13h AQUÍ
INSCRIU-TE a la sessió del dimecres 20 de juny a les 18h AQUÍ


Objectius de la sessió:
1. Conèixer què és el programa Cornellà Open Future_
2. Conèixer què ofereix i quines avantatges té.
3. Conèixer les bases de la tercera convocatòria.
4. Conèixer els formularis i el procés per la inscripció.

 

Enllaç relacionat

Cornellà Open Future_

 

Cornellà Open Future_ és un programa que compta amb el suport de:

 

 

Veure totes les notícies