donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament posa en marxa el pla d’ocupació “Treball als Barris 2017” amb la contractació de 12 persones aturades

26/06/2018 08:31

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica posa en marxa aquesta setmana un nou pla d’ocupació municipal de millora de l’espai públic, en el marc del projecte “Treball als Barris 2017”, que donarà feina durant 6 mesos a 12 persones de Martorell en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva.

El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

Els usuaris del nou pla d’ocupació comencen a treballar aquesta setmana, i durant 6 mesos realitzaran actuacions de “millora de l’espai públic i neteja d´espais oberts i edificis del barri de la Vila” i “millora de l’espai públic: urbanització de carrers, passatges i places al barri de la Vila”. Els llocs de treball que s’han cobert són 3 ajudants/es de brigada, 3 oficials/es de paleta, 1 oficial/a de pintor/a i 1 ajudant/a de pintor/a i 4 jardiners/as-netejadors/res. Els contractants prestaran els seus serveis durant sis mesos, des del 25 de juny al 24 de desembre de 2018 amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals de dilluns a divendres. Els participants del pla d’ocupació han realitzat aquest dilluns la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals impartit a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Projecte “Treball als Barris”

El projecte “Treball als Barris“,dispositiu de suport programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció, està integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila de Martorell.

En el marc d’aquest projecte s’executen en aquest cas els següents plans d’ocupació dins d’aquest programa d’experienciació laboral: “Pla d’ocupació millora de l’espai públic i neteja d´espais oberts i edificis del barri de la Vila” i “Pla d’ocupació millora de l’espai públic: urbanització de carrers, passatges i places al barri de la Vila” que fa posible la contractació de 12 persones aturades de Martorell gràcies al suport i finançament de la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació és que les persones contractades puguin adquirir i/o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila de Martorell.

 

Veure totes les notícies