donem impuls a l'emprenedor!

El Molí Fariner seu de la XXIV Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya i la XVII Jornada d’Infermeria de Cirurgia

23/10/2018 08:38

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner va acollir el passat 19 d’octubre, la XXIV Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya i la XVII Jornada d’Infermeria de Cirurgia organitzada per l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell i en la que es van donar cita més de 270 professionals.

Els 270 assistents a aquesta jornada han pogut gaudir de les 4 taules de ponències, plenes totes elles de ponents de gran nivell, i compartir i discutir sobre molt bones comunicacions científiques tan orals, pòsters i vídeos, tot emmarcat en un espai peculiar amb história com és el Molí Fariner.

A la inauguració oficial de l’esdeveniment s’ha comptat amb la intervenció de l’Il•lustríssim alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i s’han recordat al costat d’ell els 850 anys d’història que hi ha darrere de l’hospital de Martorell, el més antic de tota Catalunya. També s’ha comptat amb la intervenció del  Director Gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, el Dr. Manuel Álvarez del Castillo.
Pel que fa als premis anuals de la Societat Catalana de Cirurgia, s’ha pogut gaudir de dues grans ponències realitzades pel Dr. J. Vicente Roig (Premi Virgili) i el Dr. J. Van Lanschot (Premi Gimbernat).

El programa de les jornades ha inclòs taules amb els més recents en avenços de cirurgia, bàsicament lligat a la tecnologia, combinat amb espais d'actualitzacions en Cirurgia,  on s’han posat al dia alguns dels aspectes quirúrgics més habituals, però que segueixen evolucionant i sense oblidar les aportacions dels cirurgians i les infermeres dels hospitals als quals s’han intentat estimular amb la incorporació de premis a les millors comunicacions. Durant les jornades s’ha respirat un gran ambient i s’ha objectivat el gran nivell quirúrgic del nostre país.

Enllaç relacionat

Jornada Cirurgia Martorell

Veure totes les notícies