donem impuls a l'emprenedor!

Jornada de Networking Franquícies "FEM XARXA, FEM EMPRESA" per a empresaris i emprenedors del Baix Llobregat Nord

30/10/2018 11:32

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han posat en marxa una edició més el programa “FEM XARXA, FEM EMPRESA” que s’inicia enguany amb una sessió de Networking franquícies.

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Aquesta cinquena edició s’inicia amb una sessió de networking centrada en l’àmbit de les franquícies programada pel dia 22 de novembre de 2018 de 9.30 a 13.00 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

La proposta està destinada a que els participants treballin la seva xarxa de contactes presentant i donant a conèixer la seva iniciativa empresarial i contactant amb possibles clients, proveïdors i socis. La iniciativa s'ha adreça a persones emprenedores i empresaris que ofereixen el seu model de negoci en règim de franquícia.

L'objectiu principal de la jornada és que les persones emprenedores coneguin i observin models de negoci que ja funcionen. Unir-se a una xarxa de franquícies els pot estalviar temps i errors alhora que es dona accés als beneficis d’emprendre en xarxa: avantatges competitives, accés a tecnologia, més recursos de màrqueting, etc.  Així com també incrementar la xarxa de contactes professionals i generar noves sinergies. Es preten apropar a les persones emprenedores les oportunitats que els hi poden representar les franquícies avui existents.

A través d’una sessió dinamitzada volem assegurar que l’experiència i la participació del assistents sigui activa i efectiva, afavorint el coneixement del model de franquícia.

En aquesta ocasió comptarem amb la ponència a càrrec d’Alberto Rodilla, jove empresari especialista en màrqueting vendes i neurociència. Dirigeix diverses empreses, tasca que combina amb l'assessorament de grans companyies en les àrees d'innovació i estratègia. També participaran vuit franquícies de diferents sectors a les que podrem conèixer i amb les que podrem interactuar (alimentació, restauració, botiga de moda, consultoria, forns de pà, productes ecològics, animals de companyia, llibreries, cosmètica..etc..)

 

Comptarem amb la participació de les següents franquícies ja consolidades:

  • INNER NATURE (Venda d'alimentació natural, complements dietètics/alimentaris, cosmètica natural)
  •  
  • TOGROWFY (Assessorament financer per a empreses)
  •  
  • TERRANOVA (Botiga d'animals i mascotes, alimentació animal)
  •  
  • STREET FOODLE (Servei de restaurant i take away)
  •  
  • MIDAS (Manteniment integral de l'automòbil)

I mes franquícies encara per confirmar!

 

Programa
09.30 h. Recepció d’assistents.

10.00 h. Presentació i benvinguda.

10.10 h. “Les 5 CO de l’economia: compartir, co-crear, col·laborar, connectar i conèixer”, per Alberto Rodilla.

10.25 h. Exposició de les franquícies assistents. Esmorçar i Networking dinamitzat per Alberto Rodilla.

13:00 h.  Fi de la jornada.

Inscripcions
Les persones interessades a participar poden realitzar les seves inscripcions a través del següent  FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Més informació per correu electrònic  echacon@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01
 

Enllaços relacionats

Inscripcions NETWORKING Franquícies

Projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa”

 

Veure totes les notícies