donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell dinamitza el mercat local Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses del territori

14/11/2018 08:57

El pròxim 27 de novembre de 2018 a les 10 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner se celebrarà la “Jornada de Dinamització del mercat local Reempresa”, per donar a conèixer i dinamitzar aquest servei entre els prescriptors del territori.

La jornada s’adreça als  tècnics dels ajuntaments dels diferents municipis i prescriptors externs (gestories, assessories, gabinets d’advocats, economistes, associacions i agrupacions empresarials i de comerciants...etc) amb l’objectiu de difondre el servei i garantir així la continuïtat de les empreses del territori.

Durant l'acte es realitzarà una presentació de la Reempresa pels prescriptors assistents on es realitzarà un torn de preguntes per resoldre els possibles dubtes o qüestions i posteriorment la jornada clourà  amb un networking relacional entre els assistents.

Les persones interessades a assistir a la jornada han de realitzar la seva inscripció en el següent enllaç; INSCRIU-T’HI AQUÍ o al telèfon 93 775 31 01.

Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. Reempresa ofereix un servei de Marketplace, físic i digital (www.reempresa.org) de trobada entre empresaris cedents i reemprenedors, així com un servei de consultoria i mediació integral en tot el procés de transmissió, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments de la província amb l’objectiu de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

En l’actualitat, Martorell disposa d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins l’espai del Molí Fariner de la regidoria de Promoció Econòmica de la ciutat, on ofereix des de 2015 assessoraments tant als empresaris que volen vendre la seva empresa  com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat.

L’objectiu de la Reempresa, que fa extensible amb aquesta col·laboració, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

Enllaç relacionat

“Jornada de Dinamització del mercat local Reempresa”

Reempresa

 

 

Contacte Ajuntament de Martorell: Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner  – moliempresa@martorell.cat – 93 775 31 01

Contacte Reempresa: Dept. de comunicació de la patronal Cecot – comunicacio@cecot.org – 630.91.80.26 / 93 736 11 00

Veure totes les notícies