donem impuls a l'emprenedor!

Cloenda de la 5ª ed. "FEM XARXA, FEM EMPRESA" amb un Networking Empresarial 4.0 a Olesa de Montserrat

26/11/2018 13:24

Olesa de Montserrat reflexionarà sobre la "Transformació Digital & Indústria 4.0" i com afronten els petits i mitjans empresaris aquests reptes amb una jornada de Networking que clourà enguany la 5ª edició del projecte supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”.

La jornada se celebrarà a OLESA DE MONTSERRAT, el proper 13 de desembre de 2018 de 9.30h a 14h en l'Auditori "El Casal d'Olesa", i comptarà amb la presència d'uns 150 empresaris de diferents sectors, entre Startups, Autònoms, Micropime, Petita i Mitjana empresa, en representació del teixit econòmic, polític i social del territori.

"ESTÀS PREPARAT?, per la Transformació Digital & Indústria 4.0"

Sota el títol, "ESTÀS PREPARAT?, per la Transformació Digital & Indústria 4.0", començarà la 5a Edició del Networking “Fem Xarxa, Fem Empresa” i girarà al voltant de com estem enfocant la 4ª Revolució Industrial, un nou canvi que ja està aquí. Durant el networking es plantejarà la visió dels diferents actors, Institucions, Ajuntaments, Empresaris, Formadors i es tractaran diferents aspectes;  quins ajuts i propostes planteja'n les administracions?, com ho veuen els petits i mitjans empresaris?, i la Formació?, quin paper hi juga?, startups i autònoms, tenen la mentalitat adequada? i tenen l'economia necessària?

Tindrem una taula de debat, entre Institucions i Empreses, on es debatran diferents punts de vista, sobre el tema. El futur el marcaran els municipis i les indústries amb capacitat de produir sota demanda, complementar el talent humà amb la robòtica col·laborativa i incorporar la intel•ligència artificial i la internet de les coses en el disseny de nous productes. No volem que hi hagi cap buit entre l'evolució dels mercats i la realitat des dels processos formatius fins al dia a dia de les empreses. No podem oblidar el paper que juguen les universitats, institucions de recerca i centres tecnològics des del desenvolupament de nova tecnologia i fins a la seva implementació en les indústries i les empreses.

En aquesta taula de debat comptarem amb Empresaris de Primera Línia a Catalunya com:

Sr. Josep Mª Pujol President de FICOSA
Sr. Xavier Riba Director Territorial en Catalunya de INNOVAE
Sr. Xavier García Director General de SCHUNHK Intec
Sr. Pere Grive--Ayguade director general d’ IDISC INFORMATION TECHNOLOGIES S.L.
Sr. Ignacio Sancho Gerente de ventas de KUKA Robots IBÉRICA
Sr. Joan Guasch Senior Advisor Industry 4.0 – Eurecat
Sr. Toni Cabal  Gerent de l’empresa FRAGRANCE SCIENCE

L'acte és obert i gratuït per tots els empresaris, on gaudiran d'un espai reservat pel Networking, espai imprescindible per crear oportunitats de negoci. La trobada empresarial està organitzada dintre del programa "FEM XARXA FEM EMPRESA", projecte desenvolupat des dels departaments de Promoció Econòmica dels 8 Ajuntaments que conformen el Baix Llobregat Nord: Ajuntament de Martorell, Ajuntament de Castellví de Rosanes, Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Ajuntament d'Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d'Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

En aquesta ocasió l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat amb la col•laboració d'APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses) seran els encarregats de donar-li forma a la cloenda d'aquesta 5a edició amb aquest innovador format de networking.

Programa

09.30 h. Recepció i Acreditacions

10.00 h. Obertura i Parlaments per part de les Autoritats

10.45 h. Taula de debat: "La Transformació Digital & Indústria 4.0" Debatrem amb les Institucions i amb Empresaris com estan afrontant aquests canvis, l'acte estarà moderat per al Sr. Òscar Tamarit, Fundador i President d'APAE.

11.45 h. Coffee Break GRATUÏT per tots els assistents.

12.00 h NETWORKING Connexió entre empresaris.
Neworking dirigit per APAE + Sorteig de Regals entre els assistents

14.00 h Cloenda i Obsequi de Càtering Final per als assistents.

 

Inscripcions

Les persones interessades a participar poden realitzar les seves inscripcions a través del següent  FORMULARI D'INSCRIPCIÓ. 
Més informació per correu electrònic  echacon@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

Enllaços relacionats

Inscripcions NETWORKING Empresarial 4.0

Projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa”

 

  

    

Veure totes les notícies