donem impuls a l'emprenedor!

Maria Batet ens descobrirà com estimular la creativitat dels nostres fills en el marc del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”

27/11/2018 15:48

El proper 3 de desembre de 2018 les 17.30 h a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, orientarà a les famílies sobre com potenciar des de casa la creativitat dels nostres fills/es ajudant a aflorar les seves idees més creatives amb el Taller per a famílies "El pensament creatiu “AJUDA'LS A TENIR BONES IDEES”.

Aquesta conferència, emmarcada en el projecte educatiu “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 8 municipis del Baix Llobregat Nord amb el projecte supramunicipal "FEM XARXA, FEM EMPRESA".

L’objectiu del taller és ajudar a les famílies a fomentar el pensament creatiu dels seus fills, potenciant la importància i necessitat d’educar la mirada creativa dels nostres fills des de casa.
Aquesta és una conferència taller per descobrir com es pot estimular la creativitat dels nostres fills. T’emportaràs pautes clares i fàcils per aconseguir que tinguin moltes i bones idees. Descobriràs jocs fàcils i divertits per pensar i crear. Construiràs un KIT creatiu per regalar-los!

El taller dura aproximadament una hora i s’adreça a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és totalment gratuït.

Inscripcions


Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent FORMULARI ONLINE 
Les famílies que ho necessitin disposaran d'un servei d'acollida pels seus fills durant la conferència.

 

Projecte  “Cultura Emprenedora a l’Escola”

El projecte  “Cultura Emprenedora a l’Escola” es va iniciar el curs 2013-2014 a Martorell amb els alumnes de 5è de l’Escola José Echegaray i aquest curs hi participen de nou quatre escoles de Martorell,  l’Escola Mercè Rodoreda, l’escola Lola Anglada,  l’escola José Echegaray i l’escola d’educació especial El Pontarró.
Es tracta d'una experiència promoguda per la Diputació de Barcelona i proposada a les escoles per l'Ajuntament de Martorell a través de les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica que té com a objectiu promoure la cultura emprenedora a l'escola i formar alumnes amb altes capacitats de resposta davant les necessitats del món actual i del seu futur.

Els objectius del programa van més enllà de les activitats que es porten a terme a 5è i responen a la necessitat de conscienciar a tota la comunitat educativa i emprendre accions conjuntes que afavoreixin els objectius del programa a les escoles des de tots els nivells educatius i formi part del Projecte Educatiu dels Centres. Aquesta actuació té la consideració de Programa d'Innovació Educativa pel Departament d'Ensenyament i compta amb la implicació de tots els Claustres.

 

Enllaços relacionats


Taller per a famílies "El pensament creatiu “AJUDA'LS A TENIR BONES IDEES”.
FORMULARI INSCRIPCIÓ ONLINE
Cultura Emprenedora a l'Escola
Maria Batet

 

 

    

      

Veure totes les notícies