donem impuls a l'emprenedor!

Inscripcions obertes a una nova edició del programa “OCUPA’T DONES”

09/01/2019 08:51

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell inicia, per seté any consecutiu, el procés de selecció de les participants per a la nova edició del programa “OCUPA’T DONES”, projecte de foment de la inserció laboral adreçat a dones en situació de reincorporació al mercat de treball que combina accions d'orientació i formació.

“OCUPA’T DONES” es tracta d’un dispositiu específic de caràcter experimental i innovador per afavorir la inserció sociolaboral de col•lectius amb dificultats d'inserció, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC)  i el “Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal” en el marc del Projecte Treball als Barris. El projecte va adreçat a dones que es troben en situació de reincorporar-se al mercat de treball, inscrites com a demandants d’ocupació a les oficines de treball i empadronades a Martorell preferentment al barri de La Vila.

Aquest projecte, de dotze mesos de durada, combina accions d’orientació i formació tant transversal com a professionalitzadora amb pràctiques professionals no laborals en empreses, tutories, accions ocupacionals i promoció de l’ús de les noves tecnologies. Enguany entre totes les preinscripcions es realitzarà la selecció de 40 dones per participar en el projecte, tenint en compte que durant els primers mesos les baixes que es produeixin es podran substituir amb noves incorporacions.

El principal objectiu del programa “OCUPA’T DONES” és la millora de l’ocupabilitat mitjançant el desenvolupament de les competències professionals (tècniques, transversals i de base), que cada dona aconsegueixi dissenyar un nou recorregut i projecte personal que la condueixi a tornar a reincorporar-se al món laboral després d’ haver recuperat la confiança en si mateixa i després d’ haver augmentat el seu nivell de formació, havent realitzat les accions formatives ofertes i tenint clar com conciliar la seva vida personal, laboral i familiar.

Preinscripcions
Per participar del programa és necessari realitzar la PREINSCRIPCIÓ ONLINE o bé dirigir-se al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n  • 08760 Martorell • Tel. 93 775 31 01)

Enllaç relacionat

Ocupa't Dones

Veure totes les notícies