donem impuls a l'emprenedor!

L’Innobus Metropolità torna a posar-se en marxa per connectar el talent jove amb el teixit empresarial del territori

22/02/2019 11:32

INNOBAIX obre el període d'inscripció per participar de nou en el programa de foment de la innovació a la comarca 4ª edició "INNOBUS METROPOLITÀ" adreçat a persones en situació d´atur amb estudis universitaris finalitzats i amb actitud emprenedora, motivats pel talent, la innovació i amb moltes ganes de gaudir de l'experiència.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner aposta novament pel foment de l’ocupació dels joves, per aquest motiu col•labora una edició més amb el Projecte “INNOBUS METROPOLITÀ”, en la seva 4º edició, de recerca de talents impulsat per Innobaix, l'Agència d'Innovació i Coneixement del Baix Llobregat, l’ârea Metropolitana de Barcelona i subvencionat pel Servei Públic d´Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

“INNOBUS METROPOLITÀ” és una iniciativa que es presenta com a mitjà i estratègia per apropar als joves emprenedors a l'ecosistema empresarial del territori metropolità amb un triple objectiu: ajudar els joves capacitats però actualment aturats en el llançament dels seus Projectes, facilitar el coneixement del talent jove a les empreses (lliurament de CV personalment, borsa de perfils…) i beneficiar a les empreses de la comarca en la captació de noves idees i talent.
L’autobús s’omplirà de joves emprenedors i recorrerà durant uns dies el territori, amb un itinerari preestablert, realitzarà parades en empreses de la zona amb un alt potencial tecnològic i d´innovació ja sigui en robòtica, impressió 3D, fotònica/sensors, materials avançats, biotecnología, etc…

En cadascuna de les empreses capacitarà als joves amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta.
En finalitzar l’itinerari els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea/prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.

El projecte convida als joves universitaris a sumar-se a la iniciativa, gràcies a la qual podran visitar diferents empreses d'alt potencial tecnològic i innovador,  i el que és més important, conèixer els seus responsables. L'Innobus fa parada a les diverses empreses, on es fa una visita inspiradora pels joves i se'ls planteja un repte que han de solucionar amb creativitat i sense limitacions.
El recorregut es farà durant el pròxim mes de març i entre les empreses participants podem destacar;  Port de Barcelona,  d'Avantgrup, Eurecat, Almirall, Aigües de Barcelona, Innovae, moltes d’elles participants ja en edicions anteriors i que valoren molt positivament aquest projecte.

Ara comença la fase de selecció dels joves que pujaran a l'Innobus. El proper 27 de febrer de 2019 es farà una sessió informativa on s'explicarà el projecte d'aquest any. Els futurs participants hauran d'omplir un formulari per valorar el seu perfil innovador i, així mateix, hauran de portar el seu curriculum vitae. L'Innobus els ofereix una oportunitat de futur que alguns dels participants de l'any passat ja han aprofitat: ofertes laborals, projectes d'emprenedoria o fins i tot propostes econòmiques per tirar endavant les seves idees.

Qui hi pot participar?

Joves universitaris aturats o amb feines temporals amb actitud emprenedora, motivats pel talent, la innovació i amb moltes ganes de gaudir de l'experiència.

INSCRIPCIONS I SESSIÓ INFORMATIVA

QUAN: 27 DE FEBRER DE 2019 
ON: Citilab – Plaça de Can Suris, s/n, Cornellà de Llobregat
10 h. Baix Llobregat
11.30 h. Resta de l'Àrea Metropolitana

Inscriu-te a: http://agenciaeconomica.amb.cat/agenda/inscripcions/innobus

Imprescindible portar el curriculum vitae i el formulari omplert

La participació en el programa és totalment gratuïta.


Enllaços relacionats

Formulari inscripció
Innobaix.cat
http://blogs.amb.cat/innoamb/ca/2019/02/14/sessions-informatives-innobus2019/

Veure totes les notícies