donem impuls a l'emprenedor!

Promoció Econòmica acull un nou “Esmorzar amb l’Alcalde” amb cinc empresaris més de Martorell

05/03/2019 08:38

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell repren enguany les trobades empresarials “Esmorzars amb l’alcalde”, on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell.

El passat divendres 1 de març 2019 es va tornar a posar en marxa l’innovador format de networking per apropar i fomentar sinergies entre el teixit empresarial del municipi i l’ajuntament.

En aquesta setena trobada realitzada com sempre al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, es va comptar amb l’assistència de sis empresaris de Martorell; Enric Puig, gerent de “PUIG ASSESSORS, David Ferrando gerent de HABITAT CATALUNYA”, Lluís Prat Plant Manager de “VIBRACOUSTIC”, Jordi Ferrer , Site Manager de CARGILL MARTORELL” i Marc Pujol i Gerard Garcia de “B2BIDDING” empresa ubicada al despatx número 5 del viver d’empreses Molí Empresa.

En les trobades a banda de les empreses convidades i l’alcalde de Martorell el sr. Xavier Fonollosa també assisteixen el sr. Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica, la sra. Carme Moles, cap del departament i les tècniques del servei.

Fomentar sinergies entre el teixit empresarial i conèixer les seves necessitats

Les trobades es realitzen  a la planta baixa del Molí Fariner al nou espai office i són petites reunions informals properes per compartir experiències de les empreses i detectar possibles col•laboracions alhora que es presenta els serveis adreçats a les empreses que s’ofereixen des de Promoció Econòmica, mentre se serveix un petit esmorzar.
A l’acabar l’esmorzar i després de la presentació de  tots els serveis del departament es convida a les empreses a visitar totes les instal•lacions el centre. Aquestes trobades tenen molt bona acollida per part de les empreses assistents i valoren l’experiència com una bona iniciativa per mantenir contacte amb altres empresaris i conèixer tots els serveis i equipaments que l’Ajuntament posa a la seva disposició.

Des del departament de Promoció Econòmica es considera necessari l’apropament entre el teixit empresarial del municipi i l’administració a través d’aquestes trobades properes i directes amb  l’alcalde i els representants de l’ajuntament.

La nostra entitat pretén ser el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, puguem dissenyar i treballar en programes adequats al nostre teixit empresarial establint vincles de cooperació públic-privats i detectar les necessitats per treballar conjuntament.

Veure totes les notícies