donem impuls a l'emprenedor!

Cerques feina? VI edició de #JOBarcelona, congrés internacional d'ocupació i orientació professional

06/03/2019 08:05

El proper 19 de març de 2019 Barcelona acollirà la sisena edició del Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional JOBarcelona’19.

El congrés va adreçat a joves universitaris a partir de 3r de carrera o titulats junior i preveu oferir oportunitats d'ocupació o pràctiques per a joves en més d'un centenar d'empreses.

L'esdeveniment tindrà lloc el 19 de març de  2019 al Palau de Congressos de Catalunya, és gratuït per als candidats previ registre al web, i preveu l'assistència de 15.000 universitaris i titulats.

El congrés dona l’oportunitat de mantenir entrevistes directament amb els reclutadors i participar en tallers d'orientació professional de manera individual i grupal, així com assistir a més de 70 conferències i activitats de formació, alhora que s'incorporaran processos de selecció mitjançant ludificacions, reptes i concursos. (Consulta el programa)

Els perfils més demandats estan relacionats amb l'enginyeria, tecnologia, consultoria, finances i turisme, i han augmentat les ofertes internacionals, especialment per a Alemanya, el Canadà i Holanda.

JOBarcelona és una iniciativa de la consultora barcelonina de recursos humans per a universitaris i perfils junior Talent Point, i l'esdeveniment compta amb el suport del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Pimec, FSC Inserta i la Comissió Europea.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, hi participa des de l’any 2014. Com en les darreres quatre edicions, enguany hi serà present amb un estand informatiu sobre la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) i oferirà la possibilitat de participar en els següents tallers gratuïts de suport al desenvolupament professional i la recerca de feina:

- "Les pors que ens bloquegen" de 10 a 11 hores
- "Coneix el cercador ocupació pública CIDO" de 11 a 12 hores
- “Jo ho puc aconseguir”. Coach ocupacional" de 12 a 13 hores
- "Coneix el cercador ocupació pública CIDO" de 13 a 14 hores
- "Practica la venda de tu mateix a través de l’Elevator Pitch" de 16 a 17 hores
- "Domina Twitter per aconseguir una ocupació" de 17 a 18 hores

INSCRIU-TE!

 

Enllaços relacionats

JOBarcelona’19
Programa
Inscripcions

Veure totes les notícies