donem impuls a l'emprenedor!

Nou programa INNOBAIX, “Grow Up: innova, crea i transforma el teu negoci”

14/05/2019 08:30

“Neix el GrowUp: innova, crea i transforma el teu negoci”, una proposta formativa totalment subvencionada oberta a projectes empresarials consolidats del Baix Llobregat i l’Hospitalet. Es tracta d’un programa de 5 matins de classes pràctiques, complementat amb dues tutories personalitzades per ajudar a resoldre dubtes i posar en marxa els aprenentatges. Inici el 3 de juny. No et quedis sense plaça!

El programa més exitós de capacitació empresarial d’Innobaix es reinventa per adaptar els seus continguts a les noves necessitats de les empreses.

Liderar un projecte empresarial demana una actualització constant de coneixements per adaptar-se a allò que demana el mercat i la pròpia organització. Es tracta d’incorporar la innovació en el dia a dia de l’empresa i no sempre es té el temps per planificar-la. Aquest és l’objectiu d’aquest nou programa.

El programa Grow Up està impulsat per Innobaix, amb el suport de l’AMB, i l’imparteix la consultora Araland Business, una companyia experta en acompanyar empreses en processos de transformació. Es tracta d’un programa intensiu, amb 5 matins de formació que es desenvolupen en tres setmanes i dues tutories personalitzades d’una hora cadascuna. A més, hi haurà una jornada final de presentació de les innovacions.

Desenvolupament de les sessions

  1. Sessió Comença. 3 de juny de 9.30 a 14.30. Es presenten les idees inicials i el marc de treball per convertir-les en propostes reals.
  2. Sessió Dissenya. 5 de juny de 9.30 a 14.30. Aprendrem les claus per passar la  proposta de valor a un Mínim Producte Viable i a monetitzar-la. Hi haurà un taller Jam i un Business Canvas per visualitzar-ho tot plegat.
  3. Sessió Tech. 12 de juny de 9.30 a 14.30. L’objectiu és analitzar com la tecnologia pot  esdevenir un factor de diferenciació i com podem assolir rapidesa i agilitat al portar la idea al mercat.
  4. Sessió Branding. 17 de juny de 9.30 a 14.30. Identificarem les claus per a la diferenciació i singularitat de la pròpia marca per  posicionar-se al mercat. Parlarem de neuromàrqueting, claus de posicionament SEO i xarxes socials.
  5. Sessió Lidera. 19 de juny de 9.30 a 14.30. Es farà un anàlisi individual de l’estil de lideratge dels participants i s’aportaran les claus per construir un lideratge fort i influent.

La darrera sessió del programa, el 10 de  juliol, permetrà els participants presentar el seu  projecte davant d’un jurat, durant 5 minuts.

Docents

El programa està dirigit per Arantza Uriarte, directora d’Araland Business i experta en gestió del canvi i transformació digital. L’acompanyaran en la formació Sandra Cordone, mentora d’empreses i experta en marketing estratègic i vendes, i Maden Castillo, consultora en comunicació i lideratge.

Inscripcions

Per participar al Programa GrowUp cal enviar a ccapitan@innobaix.cat la següent documentació:

  • Sol·licitud: Descarrega-la aquí
  • CIF de l’empresa
  • DNI de la persona participant
  • Document en word amb descripció de l’empresa
  • Logotip de l’empresa

Enllaç relacionat

Innobaix

Inscripció (Descarrega-la aquí)

Sol·licitud de participació

Presentació programa

Veure totes les notícies