donem impuls a l'emprenedor!

Catalunya Emprèn et convida al Bizbarcelona 2019

14/05/2019 10:17

La Generalitat de Catalunya mostrarà el suport que ofereix a les persones emprenedores en una nova edició del Bizbarcelona.Reserva a l'agenda els dies 12 i 13 de juny: Catalunya Emprèn et convida al Biz Barcelona, l’esdeveniment de referència a Catalunya en matèria d’emprenedoria, del qual la Generalitat n’és entitat promotora.

Des de l'estand del Catalunya Emprèn s'oferirà als assistents informació i assessorament al voltant del conjunt de serveis en matèria d'emprenedoria que s'impulsen a través dels departaments d'Empresa i Coneixement; Ensenyament; Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació...

A banda de la presència a l'estand durant els dos dies hi haurà una serie de conferències entre les que destaquem les següents:

  • La presentació dels resultats del GEM Catalunya 2018-2019. El Global Entrepeneurship Monitor 2018 és una iniciativa promoguda pel Departament d'Empresa i Coneixement a través del Programa Catalunya Emprèn, i la Diputació de Barcelona. L'informe l'han elaborat conjuntament l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona de la Universitat Autònoma de Barcelona sota la direcció de Carlos Guallarte i en el marc de l'Observatori de la Petita i Mitjana Empresa. Aquest informe, a trets generals analitza l'activitat emprendedora, així com els factors que influeixen en la creació de noves empreses.
  • La Caixa d'eines i recursos Leader per a l'empresa i l'emprenedoria en el món rural, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Els ajuts Leader són una de les principals línies de finançament per a emprenedors i empreses rurals. Ofereixen serveis de suport a l'emprenedoria, així com altres eines que pretenen impulsar la innovació empresarial (economia verda, etc.).
  • Programa Primer de Preacceleració emmarcat dins la iniciativa Catalunya Emprèn, que vol fomentar l'emprenedoria d'alta especialització territorial. Si ets emprenedor/a i vols participar en un procés d'acceleració basant-se en la innovació i la tecnologia no pots deixar perdre aquesta oportunitat. Comptarem amb les acceleradores que promouen els programes Indesup Tech, SmartTown, Connected Car Living Lab, entre d'altres.

Ponències Catalunya Emprèn

En el següent enllaç teniu accés a totes les ponències que Catalunya Emprèn realitzarà en el Bizbarcelona

12 de juny

11.00-12.00 h Presentació GEM Catalunya 2017-2018. Diputació de Barcelona i Catalunya Emprèn del Departament d'Empresa i Coneixement. Sala BizBarcelona.

13.00-14.30 h Jornada tècnica Xarxa Emprèn (Acte Tancat). Àrea Emprenedoria i Formació.  Sala Creixement.

13.00-14.00 h Caixa d'eines i recursos Leader per a l'empresa i l'emprenedoria en el món rural. ARCA. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Sala Basics.

13 de juny

11.00-12.00 h Pre-acceleradores PRIMER, solucions disruptives per a territoris innovadors. Catalunya Emprèn. Departament d'Empresa i Coneixement. Sala BizBarcelona

12.00-13.00 h Davids i Goliats. Com emergir en el sector cultural. Institut català de les empreses culturals. Sala Basics.

Ens trobaràs a l'estand (A126) Catalunya Emprèn (Pavelló 8) i també assessorant en els diferents espais d'Assessorament del Bizbarcelona.

Invitacions gratuïtes i codis descompte

Així mateix us informem que disposem de les següents invitacions gratuïtes per a l’esdeveniment. Aprofita el nostre codi d'invitació 6EF0AF37 i gaudeix de conferències, assessoraments in situ, rondes de finançament, networking... entre d'altres activitats. Vine a veure'ns al nostre stand i et recomanarem les millors ponències.

Invitacions gratuïtes:  codi 6EF0AF37 
Descompte 40%  entrada general (il·limitat): codi 61CCE879

Enllaç relacionat

Biz Barcelona
Catalunya Emprèn al BIZBarcelona

Veure totes les notícies