donem impuls a l'emprenedor!

Acte presentació actuacions "Pla de Modernització de Polígons" al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

17/05/2019 13:16

El pròxim 21 de maig de 2019 a les 18 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell se celebrarà l’acte de presentació del “PLA DE MODERNITZACIÓ DE POLÍGONS” de Martorell.

L’Ajuntament de Martorell a través del seu Centre de Promoció Econòmica junt amb la Diputació de Barcelona es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació del “PLA DE MODERNITZACIÓ DE POLÍGONS”.

En aquesta jornada es presentaran les actuacions aprovades i cofinançades per la Diputació de Barcelona  per a la millora de l’accessibilitat i l’enllumenat públic del polígon industrial “La Torre”, el complex industrial “Solvay” i el polígon industrial “Can Cases-Can Sunyol” de Martorell. La jornada s’adreça a totes les empreses d’aquests polígons per tal d’informar de les properes actuacions que es portaran a terme gràcies a aquesta subvenció amb l’objectiu de modernitzar i fer més competitiu el sector industrial local.

Les persones interessades a assistir a la jornada han de realitzar la confirmació a rmoya@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / 630 88 45 28 (Whatsapp).

Acte presentació “PLA DE MODERNITZACIÓ DE POLÍGONS”

L’acte tindrà lloc dimarts 21 de maig de 2019 a les 18.00 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell i comptarà amb la intervenció del Il·lm. Sr. Xavier Fonollosa, alcalde de l’Ajuntament de Martorell i Sra. Rosa Serra, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

Programa:

18.00 h. – Benvinguda

Sr. Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

18.10 h. – Presentació “Pla modernització de polígons”

Sra. Rosa Serra, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

18.25 h. – Actuacions per a la millora de l’accessibilitat i l’enllumenat públic dels polígons industrials  “La Torre”, “Solvay” i “Can Cases-Can Sunyol”

Sr. Rodrigo Alaminos, gerent i arquitecte municipal de l’Ajuntament de Martorell

Sra. Carme Moles, cap de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

18.45 h. – Cloenda

Il·lm. Sr. Xavier Fonollosa, alcalde de l’Ajuntament de Martorell

19.00 h. – Fi acte presentació / Refrigeri

Contacte i confirmació assistència:

Raquel Moya Sánchez
Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner  – rmoya@martorell.cat – 93 775 31 01

Veure totes les notícies