donem impuls a l'emprenedor!

Tallers d’educació emocional i recerca de feina per a participants del programa “Ocupa’t-Dones”

27/06/2019 08:25

Participants del programa “Ocupa’t-7 Dones” han assistit des del mes de març a una sèrie de seminaris d’educació emocional i tallers de recerca de feina i orientació professional organitzats al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell impartits per la tècnica del programa i per Carmen Cordón, responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Martorell.

En aquesta nova edició del programa de foment de la inserció laboral hi participen actualment 40 dones d’entre 19 i 60 anys en situació de reincorporar-se al mercat de treball, inscrites com a demandants d’ocupació a les oficines de treball i empadronades a Martorell al barri de La Vila.
Les participants han pogut realitzar durant aquests mesos diferents tallers d’apoderament conduïts per Carmen Cordón, responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Martorell i han participat en diferents sessions de recerca de feina per la millora de les seves competències a càrrec de la tècnica del programa, Lourdes Toro.

Tallers  d’Orientació Professional i de Tècniques de Recerca de Feina

Les accions formatives de recerca de feina i orientació professional del programa en la seva setena edició es van iniciar a mitjans del mes de març amb el “Taller Autoconeixement: Balanç de competències” en el que van participar 12 dones. 
Al mes d’abril es va realitzar el taller  “El meu objectiu: Trobar feina”, en el que 10 dones participants van ampliar les seves competències per realitzar una bona recerca de feina. Les sessions de recerca de feina van continuar al maig amb la sessió “Currículum IDEAL: la fórmula secreta” en el que 18 dones van assistir, i la darrera al mes de juny “ENTREVISTA de feina... SUPERADA! on van participar 12 alumnes.

Tallers d’apoderament per a dones

Com cada edició del Ocupa’t  s’han programat un cicle de 5 tallers entorn a l’apoderament de la dona, on l’objectiu d’aquesta sèrie de tallers és transmetre a les dones la importància de l’autoconeixement com a dones per aprendre a valorar i acceptar les seves característiques, alhora que puguin identificar les seves fortaleses i debilitats, com a opció de millora.
Aquest  cicle de “Tallers d’apoderament per a dones” es van iniciar a l’abril amb la sessió “Néixer dona. Identitat i gènere” on van participar 18 dones, seguidament es va realitzar al maig el taller “Qui sóc jo. (Identitat personal)” amb 17 dones participants i la darrera sessió abans de la parada de les accions per l’estiu va ser el taller “Em conec i em valoro. (L’autoestima)” on van assistir 16 dones.

Accions programades

A continuació detallem els diferents tallers d’orientació professional, tècniques de recerca de feina i tallers d’apoderament programats a partir del setembre:

Tallers d’apoderament per a dones - Carmen Cordón (SIAD)

  • Sessió 4: Expresso les meves opinions. (L’assertivitat)  · Setembre de 2019  de 10 a 12 h
  • Sessió 5: Fer- me càrrec del que sento. (L’autocontrol emocional)  · Octubre de 2019 de 10 a 12 h

Tallers  d’Orientació Professional i de Tècniques de Recerca de Feina

  • Els portals de feina ON-LINE: inscriu-te  · Setembre de 2019 de 10 a 12 h
  • MÀRQUETING personal · Octubre de 2019 de 10 a 12 h
  • On són les oportunitats laborals?  · Novembre de 2019 de 10 a 12 h

“Ocupa’t-Dones”

El principal objectiu del programa “OCUPA’T DONES” és la millora de l’ocupabilitat mitjançant el desenvolupament de les competències professionals (tècniques, transversals i de base), que cada dona aconsegueixi dissenyar un nou recorregut i projecte personal que la condueixi a tornar a reincorporar-se al món laboral després d’haver recuperat la confiança en si mateixa i després d’haver augmentat el seu nivell de formació, i realitzant les accions formatives ofertes i tenint clar com conciliar la seva vida personal, laboral i familiar.

Inscripcions

Les dones interessades a participar encara poden realitzar la seva preinscripció, omplint el formulari  PREINSCRIPCIÓ ONLINE  o bé dirigir-se al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n  • 08760 Martorell  • Tel. 93 775 31 01)

Veure totes les notícies