donem impuls a l'emprenedor!

Estrenem a Ràdio Martorell l'espai setmanal 'Anem per feina'

02/10/2019 08:01

Ràdio Martorell estrena l'espai 'Anem per feina' del Centre de Promoció Econòmica, presentat per Raquel Moya. Els dimarts, a les 15.30h, i els dijous, a les 13.00h, informa't de les ofertes de feina, programes, accions, espais, formacions per a empreses, emprenedors i persones en atur.

Ràdio Martorell 91.2 FM ha començat la nova temporada 2019-20 amb l’esperit de seguir acompanyant, informant i entretenint els seus oients. La programació continua oferint programes consolidats, que compten amb una audiència fidel, així com nous espais de producció pròpia dedicats a la promoció econòmica, al coaching, divulgació històrica o música.

La graella incorpora enguany el programa "Anem per feina", presentat per Raquel Moya, responsable de Comunicació del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa. L’espai donarà a conèixer els cursos i activitats que es duen a terme des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, destinats a empreses, emprenedors i persones que cerquen feina. El programa es podrà seguir els dimarts, a les 15.30h, i els dijous en remissió, a les 13.00h.

En aquest primer programa ens acompanyen la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas i la cap tècnica Carme Moles, amb qui parlem de tots els serveis en general que ofereix el departament de Promoció Econòmica.

En aquest espai, cada setmana donarem a conèixer més en profunditat els diferents serveis i projectes en els que treballem des de Promoció Econòmica i posem a disposició dels usuaris, així com la secció fixa setmanal de repàs de les ofertes de feina que actualment gestionem des del Servei Local d’Ocupació.

En el proper programa parlarem de la FORMACIÓ OCUPACIONAL i ens acompanyarà la tècnica de d’inserció i formació de Promoció Econòmica l’Esther Velilla.
 

Enllaços relacionats

Ajuntament de Martorell

1 PROGRAMA:  "Anem per feina" Ràdio Martorell

Veure totes les notícies