donem impuls a l'emprenedor!

MARTORELL DIGITAL HELP

Programa integral de formació i d'inserció laboral destinat a millorar l'ocupabilitat de les persones joves en situació d'atur del municipi de Martorell que tenen un perfil professional i/o acadèmic baix, que mostrin interès en orientar-se laboralment cap al sector de les noves tecnologies i la digitalització.


El programa “Martorell Digital Help” ha estat ideat davant la situació generada amb la pandèmia de la COVID-19, que ha fet aflorar les necessitats urgents de capacitar digitalment, tant a la ciutadania com al petit comerç. El projecte vol respondre també a un doble problema econòmic i social, d’una banda el dels joves en risc d’exclusió laboral que ni estudien ni treballen, i de l’altra el de la dificultat de les empreses per cobrir llocs de feina en el sector TIC.

Aquest programa ha permès formar en competències digitals a joves aturats del nostre municipi i ha facilitat la seva inserció laboral com a AGENTS TIC dins un pla d’ocupació municipal finançat per la Diputació de Barcelona.   

Els joves ajudaran a millorar les competències digitals de la ciutadania i de la petita i mitjana empresa, per tal que ningú es quedi enrere en aquesta digitalització de “xoc” que ha provocat la pandèmia. El programa vol incidir en l'atur juvenil i alhora aflorar aquest talent jove que és capaç d'implicar-se en la societat i aportar els seus coneixements per millorar el seu benestar donant suport a la seva comunitat.

Els Agents TIC inicien la seva tasca de suport digital a partir del mes de setembre, les persones o comerços interessats a rebre assessorament en noves tecnologies poden reservar la seva cita a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner al tel. 93 775 31 01.

 

 

 


 

 

Tens entre 16 i 29 anys? Estàs a l'atur? Vols formar-te en habilitats digitals i augmentar les possibilitats de trobar feina? 

Forma't en "Competències Digitals" aquest Juliol al Molí Fariner i converteix-te en AGENT TIC del programa "MARTORELL DIGITAL HELP" per donar suport digital a la ciutadania i al petit comerç de Martorell.

Inscriu-te i vine el 18 de juny a les 10.30 h a la sessió informativa on t'explicarem tots els detalls d'aquest innovador programa

 

INSCRIPCIONS TANCADES!!! (Per qualsevol consulta: Tel.  93 775 31 01)

Aquest programa ofereix la formació i possible inserció laboral a joves aturats del nostre municipi, que tindran l’oportunitat de formar-se com AGENTS TIC i treballar per donar suport digital a la ciutadania i al petit comerç local.

El projecte vol respondre a un doble problema econòmic i social, d'una banda el dels joves en risc d'exclusió laboral que ni estudien ni treballen, i d'altra el de la dificultat de les empreses per cobrir llocs de feina en el sector TIC, formant un grup de joves com a "Agents TIC" que puguin ajudar a millorar  les competències digitals de la ciutadania  i  de la petita i mitjana empresa, per tal que ningú es quedi enrere en aquesta digitalització de "xoc" que ha provocat la pandèmia.

MARTORELL DIGITAL HELP vol incidir en l'atur juvenil i alhora aflorar aquest talent jove que es capaç d'implicar-se en la societat i aportar els seus coneixements per millorar el seu benestar.

Tornar