donem impuls a l'emprenedor!

MARTORELL DIGITAL HELP

Programa integral de formació i d'inserció laboral destinat a millorar l'ocupabilitat de les persones joves en situació d'atur del municipi de Martorell que tenen un perfil professional i/o acadèmic baix, que mostrin interès en orientar-se laboralment cap al sector de les noves tecnologies i la digitalització.

 

Tens entre 16 i 29 anys? Estàs a l'atur? Vols formar-te en habilitats digitals i augmentar les possibilitats de trobar feina? 

Forma't en "Competències Digitals" aquest Juliol al Molí Fariner i converteix-te en AGENT TIC del programa "MARTORELL DIGITAL HELP" per donar suport digital a la ciutadania i al petit comerç de Martorell.

Inscriu-te i vine el 18 de juny a les 10.30 h a la sessió informativa on t'explicarem tots els detalls d'aquest innovador programa

 

INSCRIPCIONS TANCADES!!! (Per qualsevol consulta: Tel.  93 775 31 01)

 

Aquest programa ofereix la formació i possible inserció laboral a joves aturats del nostre municipi, que tindran l’oportunitat de formar-se com AGENTS TIC i treballar per donar suport digital a la ciutadania i al petit comerç local.

El projecte vol respondre a un doble problema econòmic i social, d'una banda el dels joves en risc d'exclusió laboral que ni estudien ni treballen, i d'altra el de la dificultat de les empreses per cobrir llocs de feina en el sector TIC, formant un grup de joves com a "Agents TIC" que puguin ajudar a millorar  les competències digitals de la ciutadania  i  de la petita i mitjana empresa, per tal que ningú es quedi enrere en aquesta digitalització de "xoc" que ha provocat la pandèmia.

MARTORELL DIGITAL HELP vol incidir en l'atur juvenil i alhora aflorar aquest talent jove que es capaç d'implicar-se en la societat i aportar els seus coneixements per millorar el seu benestar.

Tornar