donem impuls a l'emprenedor!

Empresa

Servei d'Informació i suport empresarial

Història     Dep. Promoció Econòmica     Molí empresa (viver)

Ocupació     Formació     Empresa

El Servei d'Informació i suport empresarial del Centre de Promoció Econòmica ofereix suport a les empreses del territori i dissenya i executa accions que responen a les necessitats empresarials, per tal de dinamitzar el teixit empresarial de la ciutat.

Aquest servei té com a finalitat difondre l'esperit emprenedor i cultura d'empresa, fomentar la creació de l'activitat empresarial, donar suport a la consolidació de la micro empresa i a la generació d'activitat empresarial que afavoreix la creació de nous llocs de treball a Martorell, així com als treballadors o treballadores autònoms i a les persones emprenedores.

Basa el seu funcionament en l'atenció personalitzada de qualitat i el disseny de solucions a mida en els següents àmbits:

  • Assessorament a l'empresa i a l'emprenedor
  • Creació d'empreses (informació i orientació, pla d'empreses i ajudes/subvencions)
  • Club de l'emprenedor
  • Formació àmbit directiu i d'excel·lència en la gestió empresarial

Assessorament a l'empresa i a l'emprenedor

Cada vegada són més les persones que opten per la creació de la seva pròpia empresa, ja sigui individualment o col·lectivament, com a manera de desenvolupar la seva carrera professional i crear, per tant, el seu propi lloc de treball. Ser empresari o empresària és un ofici que cal aprendre i perfeccionar per tenir èxit. La creació d'una empresa neix d'una idea inicial, encara poc definida i poc concreta, juntament amb una primera voluntat d'establir-se per compte propi.

El centre de Promoció Econòmica ofereix el servei d'assessorament a persones emprenedores i empreses, els ofereix informació, eines i recursos, i els assessora i acompanya durant tot el procés de la creació de la seva empresa. També ofereix informació i assessorament personalitzat sobre formes jurídiques, normatives, temes laborals i fiscals, finançament, ajuts i subvencions. Un cop s'ha creat l'empresa, se'n fa el seguiment fins que es consolida.

Demaneu dia i hora per a una entrevista inicial i us ajudaran a definir l'estratègia per conèixer les possibilitats d'èxit del vostre projecte. Omple el següent FORMULARI i envia'l a moliempresa@martorell.cat

Creació d'empreses

El Servei de Creació d'Empreses té l'objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves activitats empresarials en el territori. Posa a disposició dels emprenedors/ores eines i suport per aconseguir que els projectes empresarials arribin al mercat amb unes garanties de viabilitat.

Aquest servei ofereix:

Club de l'emprenedor

El club de l'emprenedor dóna suport a les persones que volen muntar el seu negoci en l'etapa de definició del seu projecte empresarial, i serveix de lloc de treball a les persones emprenedores perquè puguin desenvolupar correctament el Pla d'empresa i definir el seu projecte empresarial.

 

 

 

 

 

 

 

 

Formació àmbit directiu i d'excel·lència en la gestió empresarial

Accions adreçades a persones emprenedores i empresaris que els permeti adquirir els coneixements necessaris per crear, finançar i desenvolupar el seu projecte empresarial i millorar les seves competències relacionades amb la gestió i la consolidació de l'empresa.

  • Seminaris de sensibilització per a persones emprenedores i de generació d'idees empresarials.
  • Tallers per millorar les habilitats directives de les persones empresàries.
  • Sessions de formació sobre gestió empresarial.
  • Cursos específics per a emprenedors i empresaris.
  • Programació d'accions formatives  

Requisits:

  • Tenir més de 16 anys.
  • Estar en possessió del DNI/NIE.
  • Tenir una idea de negoci o un projecte empresarial (emprenedor o empresari)

 

        

 

Amb el suport:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Tornar