donem impuls a l'emprenedor!

Valors afegits

Suport a empreses i emprenedors de la mà del nostre equip tècnic.

Que és?   Serveis      Accés / Lloguer     Empreses del viver

Infraestructures     Valors afegits

Club de l'Emprenedor/a

El club de l'emprenedor és un espai dotat d'equipament informàtic, biblioteca, documentació tècnica i hemeroteca, pensat per donar suport a les persones emprenedores en l'etapa de definició del seu projecte empresarial i per fomentar la cooperació entre emprenedors.

Posem a l'abast de totes les persones emprenedores un equip humà, tècnic i professional destinat al servei de suport de qualsevol iniciativa d'activitat professional. Un servei d'assessorament que garanteix estudiar tots els aspectes que influeixen a l'hora de crear una empresa i obtenir-ne les majors probabilitats d'èxit.

 

 

 

 

Assessorament

Monitorització i tutela mitjançant assessoria, consultes ateses pel tècnic especialista en empreses, ja sigui en informació general com finançament, formació i d'altres.

Com ho fem?

La prestació del servei d'assessorament suposa la realització d'un procés que comprèn les següents fases:

  • Entrevista inicial en la que la persona emprenedora explica el projecte empresarial que vol desenvolupar, el moment de la creació en el que es troba, així com el tipus de servei que voldria obtenir.
  • Assessorament en la redacció del pla per treballar la presentació del projecte empresarial. El personal tècnic assessorarà a les persones emprenedores en cadascuna de les parts del pla d'empresa. Cada cas requerirà un tractament diferent en funció del tipus d'activitat i punt de partida de la persona emprenedora.
  • Revisió final, del pla d'empresa analitzant possibles incoherències o febleses del mateix amb l'objectiu que el plantejament final sigui suficientment sòlid, viable i possible.
  • Informes per a tercers i per a la tramitació d'ajuts, subvencions i facilitats en matèria de finançament. En el cas que el projecte empresarial pugui accedir a algun tipus d'ajut públic, s'orientarà en la tramitació d'aquests ajuts.

Qui hi pot accedir?

Totes les persones emprenedores que volen posar en marxa una empresa i empreses en actiu que requereixen un assessorament especialitzat. En aquest servei el personal tècnic resoldrà la consulta realitzada o derivarà a especialistes en la matèria consultada.

Cooperació empresarial i networking

Accions de promoció de la cooperació empresarial i el networking. Aquesta cooperació es produeix entre les empreses en l'àmbit de les activitats que realitzem durant l'any: Trobades, xerrades, jornades d'àmbit empresarial i formació.

Si tens una idea de negoci (taller, comerç o despatx), vine. T'ajudarem i t'assessorarem en tot allò que necessitis per tirar-la endavant. Posa't en contacte amb nosaltres, omple el següent FORMULARI i envia'l a moliempresa@martorell.cat

 

        

 

Tornar