donem impuls a l'emprenedor!

Empreses del viver

Empreses instal·lades al viver Moli Empresa i empreses amb domiciliació fiscal

Què és?     Serveis     Accés / Lloguer    Empreses del viver

 
 

Empreses instal·lades al viver Molí Empresa

 

 

Despatx 1: TOT ES POSSIBLE ESDEVENIMENTS

Organització de tot tipus d'esdeveniments empresarials, particulars i corporatius. Organitzem de forma integral tots els esdeveniments. Digue'ns què vols i ho farem realitat.

totespossibleevents@totespossible.com
www.totespossible.com

Despatx 2: TRANSPORT SOLUTIONS

Solucions per necessitats de transport amb garantia d'experiència i professionalitat.:
- Consultoria de costos i processos
- Posada a disposició de vehicles de flota (per als seus serveis de repartiment i recollida)
-Vehicles dedicats: Serveis personalitzats en base als seus processos operatius
- Serveis exprés: locals, regionals, nacionals i internacionals
- Càrrega Completa (FTL) nacional i internacional a qualsevol país d'Europa
- Grupatges (LTL) en tot l'àmbit nacional

Despatx 3: ANFINA

Anfina és el director financer de l'empresari PIME, en forma externalitzada. El seu objectiu és que l'empresari compti amb un acompanyament professional, i pugui dedicar-se a allò que realment importa, que és ocupar-se de fer que el seu negoci creixi.
La missió d'Anfina és portar tota la gestió administrativa i financera (comptabilitat, fiscalitat, nòmines), i que l'empresari disposi de tota la informació de la seva empresa en forma accessible a través de reports i alertes emeses per un sistema desenvolupat en forma exclusiva per Anfina, de manera que pugui prendre les millors decisions en forma segura i ràpida.

info@anfina.es
www.anfina.es

Despatx 4: VAYABITS 

Vayabits és una agència jove i emprenedora, especialitzada en disseny, desenvolupament web, aplicacions a mida i màrqueting en línia.
Amb més de 6 anys d'experiència en el nostre sector, amb moltes ganes d'innovar i renovar-se, som un grup de professionals disposats a oferir, els millors serveis al millor preu del mercat.

info@vayabits.com
www.vayabits.com

 

Despatx 5: 

Despatx 6: CHECK & CHOOSE

Check & Choose és una plataforma online que permet connectar tots els agents implicats en la consecució d'unes pràctiques professionals. Aquesta plataforma, entre moltes altres funcionalitats, permetrà que els estudiants puguin buscar unes pràctiques en empresa adaptades a les seves preferències i necessitats; que les empreses gestionin i trobin els perfils d'estudiants que millor encaixin amb elles i que els centres acadèmics destinin més temps a l'orientació professional gràcies al sistema de gestió administrativa que incorpora la plataforma per a estalviar temps en tots els tràmits.

marta.mascanals@gmail.com

 

Despatx 7: PSD OLP ROBOTICS

Empresa d'enginyeria de simulació de processos robotitzats, amb alt coneixement a automatitzar processos de fabricació en cadena. Ofereix 3 models de serveis que s'adapten a les necessitats actuals del mercat; enginyeria de Simulació de processos, programes de robots off-line, fàbrica virtual.

tm.processdesigner@gmail.com

www.obisualmedia.com

Despatx 8: OBISUAL MEDIA

Obisual Media és una empresa professional de realització i producció de projectes audiovisuals, fotogràfics i màrqueting en línia per a empreses i particulars.

També oferim un servei personalitzat de realització de plans de màrqueting en línia i publicitat en els mitjans socials dirigit especialment per a empreses, negocis, marques, productes i artistes. Mitjançant els processos de realització i producció audiovisual de guió, rodatge, postproducció i distribució utilitzem les millors tècniques digitals del moment i analitzem detalladament cada composició per crear una cosa única i especial.

info@obisualmedia.com
www.obisualmedia.com

Despatx 9: ADP SOLUTIONS

Desenvolupament d'aplicacions informàtiques basades en ecosistema Java i suportades pels frameworks del moment. Més de 10 anys d'experiència en el sector. Gran experiència i certificació en gestió documental (Alfresco) i BPM (Flowable).

albertodp0000@gmail.com

Despatx 10: APLICACIONES NIVEL 4

Organització de tot tipus d'esdeveniments empresarials, particulars i corporatius. Organitzem de forma integral tots els esdeveniments. Digue'ns què vols i ho farem realitat.

totespossibleevents@totespossible.com
www.totespossible.com

 

Empreses amb domiciliació postal al viver Molí Empresa

 

Innovae Augmented Reality Agency, SL

Innovae Augmented Reality és una consultora tecnològica especialitzada en realitat augmentada i aplicacions mòbils.

Els serveis que oferim permeten als nostres clients innovar en tots els seus processos de comunicació estratègica (online, mobile, esdeveniments, punt de venda i visites comercials) gràcies a les tecnologies de realitat augmentada, l'animació 3D, les aplicacions mòbils i el cloud computing.

www.innovae.eu

              

AMB DRET ADVOCATS

Ambdret Advocats és un despatx multidisciplinar i ofereix els seus serveis jurídics a Terrassa, Catalunya ia la resta de l'Estat. Actualment el despatx el componen cinc advocats, col·legiats exercents del Col·legi d'Advocats de Terrassa, la qual cosa permet un servei d'assessorament ampli, integral i personalitzat als seus clients en qualsevol àmbit del dret, des del penal fins al civil, passant pel laboral, hipotecari, matrimonial i estrangeria.

www.ambdret.com

          

THE WAR EXPERIENCE

Empresa dedicada a l'organització de viatges culturals i altres activitats relacionades amb la Guerra Civil i Primera i Segona Guerra Mundial.
 

www.thewarexperience.com

 

 

TEMPUS VITAE

Empresa dedicada a la formació Sociosanitària en Centres Residencials, Centres Especials de Treball de persones amb discapacitat, i empreses de serveis d'ajuda a Domicili.


www.tempusvitae.cat

CIMA NUEVAS TECNOLOGÍAS INFORMÁTICAS

CIMA ofereix a les empreses de la meitat nord d'Espanya, des del seu naixement a l'abril de 1998, els seus serveis i productes de tecnologies d'informació i comunicació. Tot això agrupat al voltant de les següents àrees d'activitat:
-Seguretat i Sistemes (maquinari; Comunicacions; Cloud; Seguretat Informàtica)
-Consultoria de Projectes (Projectes AdHoc amb tecnologia emergent com RFID, geolocalització, sensors, CCTV, .; Aplicacions web i client-servidor pròpies i a mida; Business Intelligence)
- Formació (Consultoria necessitats formació i Gestion de fons de la Fundació Tripartita; plataforma elearning amb gran catàleg de cursos; formació d'oferta i de demanda; lloguer aules)

www.cimanti.es

CLARA PRAT BORRÀS

Acompanyament a persones i empreses a nivell nacional i internacional en el desenvolupament del seu talent, les seves competències i el seu estat de benestar i felicitat, a través de: sessions d'Executive Coaching, Gestió externa de RRHH a l’empresa (gestió i millora de la Comunicació i Coordinació, Treball en Equip, Clima laboral, Formació, Selecció de Personal i Headhunting, etc.), Canvi de Cultura a l'Organització (gestió de l'Ètica i la Felicitat a l’Empresa), Formació Transformacional per a Líders i els seus equips, Sessions de Psicologia Coaching (per a adults, pares, nens i joves).

info@claraprat.cat
www.claraprat.cat

 

 

Amb el suport de:

        

 

Tornar